Interiör från Superior-rum vid Hotell Pommern i Mariehamn.
Bo på Åland

Hitta det Ålandhotel som passar bäst för dig

Med tre hotell i centrala Mariehamn är det enkelt för dig att boka Ålandsbesöket via Ålandhotels. Alternativen är många, oavsett om du är ute efter familjesemester, avkopplande weekend eller träningsresa med laget.

Ålandhotels erbjuder boende på fyrstjärniga hotellen Pommern och Savoy eller trestjärniga Adlon. På Ålandhotels.fi hittar du dessutom resetjänster och paketlösningar för grupper och privatpersoner. Allt från golf, fiske, lillsemester och familje-erbjudanden till sportresor, möten, klassresor och andra gruppresor.

Hotell Pommern

Populärast bland anläggningarna är om- och tillbyggda Hotell Pommern, som får toppbetyget ”Utmärkt” av sina gäster på resesajten Tripadvisor.se.

Förutom fräscha rum och en trevlig atriumlobby med lounge är Pommern uppskattat för sin restaurang Kvarter 5. Här kan du njuta av fun dining med smaker från hela världen eller beställa smårätter och något gott i glaset från vinbaren. AW på fredagar är också populärt, och blir snabbt fullbokat.

Hotell Savoy

Nära Pommern ligger systerhotellet Savoy, som är särskilt uppskattat bland sportgrupper och andra sällskap. Hotellet har bastu och pool och serverar frukost samt à la carte för förbokade grupper i Bistro Savoy.

Bra att veta är att all incheckning samt frukost för enskilda gäster sker på Hotell Pommern under lågsäsongen.

Hotell Adlon

Nära färjeterminalerna i västra hamnen ligger slutligen Hotell Adlon, ett medelhotell med bra läge. Det säsongsöppna hotellet lockar med bastuavdelning, pool och uteservering. Här finns också populära Adlon Pizzeria & Sportsbar, som är öppen året om. Familjer gillar att Adlon erbjuder pingis, x-box, lekrum och sällskapsspel till sina gäster.

Du har också nära till sevärdheter som Ålands sjöfartsmuseum och segelfartyget Pommern samt restaurangerna Nautical och ÅSS Paviljongen.

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch