Person som tittar på dataskärm som visar Senaste nytt, annonser på Aland.com som hämtar innehåll från Facebook och Instagram.
Om Aland.com

Alltid aktuella annonser med "Senaste nytt"

Säljare Simon Nurme presenterar Senaste nytt, det nya annonsformatet på Aland.com som hämtar sitt innehåll från inlägg på Facebook eller Instagram.

- Det är ett enkelt och smidigt sätt för våra annonsörer att snabbt nå ut med olika erbjudanden och budskap till sina kunder. När de publicerar ett nytt inlägg på Facebook eller Instagram väljer de om de också vill visa inlägget under Senaste nytt på Aland.com. Allt de behöver göra är att lägga till vår hashtag, förklarar Simon Nurme.

Resultatet är en informativ och mer personlig annonsering där annonsörerna lätt kan styra sin marknadsföring.
- Du väljer själv hur många inlägg du publicerar och hur ofta du vill byta budskap.

Aland.com hämtar sen in nya inlägg till Senaste nytt varje timme.
- Som annonsör betyder det att du kan byta budskap i annonsen flera gånger per dag om du vill, vilket är bra för dina kunder som snabbt får tillgång till ny information från dig.

Lokala erbjudanden

Senaste nytt-flödet är också uppskattat bland läsarna som gärna bläddrar genom annonserna för att ta del av alla budskap och erbjudanden. När de hittar något intressant och vill läsa mer är det bara att klicka på annonsen för att komma till inlägget på Facebook eller Instagram.
- Med konkreta och tydliga budskap är det många som blir intresserade och tar sig vidare, och där kan de fortsätta kommentera, ställa frågor, gilla eller se fler inlägg från annonsören. 

Formatet hjälper också till att stärka relationerna mellan annonsörerna och deras kunder.
- Jag gillar närheten och möjligheten att nå ut med konkreta och tydliga budskap som är enkla för kunderna att ta del av. Allt från att få ut nyheter till att tipsa om produkter till bra priser. Många lyfter också sitt varumärke, till exempel genom att presentera personalen på bild.

Nå ut till nya kunder

En av annonsörerna under Senaste Nytt är Lene-Maj Johansson vid Club Marin.
- Vi använder annonseringen för att nå ut till nya kunder och för att informera om att vi har öppet även vintertid. Många tror fortfarande att Club Marin är en sommarkrog och har helt missat att vi har öppet året om.

På Club Marins Facebooksida publicerar Lene-Maj inlägg alla dagar. 
- Det är ett sätt för oss att vara synliga och samtidigt presentera oss för en lite yngre målgrupp.

Vill du också synas?

Kontakta Simon Nurme för mer information om hur du kan visa dina senaste inlägg från Facebook eller Instagram på Aland.com. 

Simon Nurme
Mediasäljare
simon@strax.ax
+358 18 525 866

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch