Om Aland.com

Snabbkoll på nyhetsflödet – det har aldrig varit enklare! 

Händer som håller i mobiltelefoner.

När är den efterfrågade mediasidan på Aland.com tillbaka! Här har vi samlat det senaste i nyhetsflödet så att du enkelt kan hänga med i vad som händer på Åland, i Norden och i hela världen. 

I nyhetsflödet finns även en specialtjänst som fångar upp vad media runt om i världen skriver om Åland just nu. Dessutom kan du följa med i politiken genom senast publicerade inlägg från Ålands lagting och Finlands riksdag.

Bli lite klokare – följ Media

Du hittar nyhetsflödet under menypunkten Media högst upp på alla sidor.

Fler nyheter?

Totalt presenterar vi nyheter från över 30 nyhetskällor. Saknar du ändå någon i listan? Mejla info@aland.com så kompletterar vi!

Redaktionella annonser på webben hos Ålandstidningen och Aland.com.
Annons

Redaktionell annonsering med bättre spridning och synlighet

Få ut så mycket som möjligt av din redaktio­nella annons genom att boka Aland.com’s och Ålands­tidningens gemen­samma annons­paket! I...

Interiör med möbler och inredningsdetaljer i Fejas inredningsbutik.
Shopping

Alltid miljöfokus hos Feja

Många förknippar Feja med städning och inredning, men få är medvetna om att företaget också har ett långvarigt miljöengagemang.

Par med vandringsstavar vid fästningsruinerna i Bomarsund.
Hemester på Åland

Promenader och vandring – de naturliga hälsokurerna

En rejäl naturdos är rena rama hälsokuren. Du slappnar av, andas lugnare och tänker klarare. Och det bästa av allt. Naturupplevelser är...

Tallrik med somrig sallad på restaurang.
Mat från Åland

En matresa runt Åland

Låt restaurangerna styra din rundresa på Åland! Det finns många att välja på – både i Mariehamn och på landsbygden. Restaurangtätt i...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy