Shopping

Anlita proffsen när du behöver hjälp med företagsprofileringen

Anders Widesköld och Fredrik Lind vid WL Profile.

Anders Widesköld och Fredrik Lind vid WL Profile har lång erfarenhet av profilreklambranschen och hjälper företag och föreningar att stärka sitt varumärke genom utvalda produkter för varje tillfälle. Från åtråvärda guld t-shirts för att fira fotbollslaget Åland United till fina julgåvor för både kunder och anställda.

WL Profile startade upp sitt kontor på Åland 2018 när ägarparet Anders Widesköld och Fredrik Lind flyttade till Åland med sina familjer. Profilreklamföretaget är visserligen nytt på Åland, men i Sverige har Anders och Fredrik jobbat i branschen sen 2005. Under åren har de byggt upp ett stort kontaktnät och samarbetar i dag med Nordens bästa leverantörer.

- Vi har lärt oss mycket på vägen och vet att bra produkter innebär hög kvalitet och miljöhänsyn till rätt pris. Vi utgår från våra erfarenheter när vi väljer leverantörer och du kan alltid lita på oss och allt vi levererar.

Kunden i centrum

Till WL Profiles styrkor hör också personlig service med ett stort engagemang för varje enskild kund, oavsett storlek.
- Vår styrka är att vi är lokala och gärna gör det lilla extra för våra kunder. Du ska känna dig prioriterad när du handlar hos oss.

Kundrelationerna är viktiga.
- Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och träffar dem gärna för att lära känna dem och se hur de jobbar. Då är det också lättare för oss att se vad de behöver och hur de bäst kan profilera sig. 

Collage med produkter som WL profile säljer.
Profilreklam innebär allt från pennor med företagets logotyp till gåvor och presenter.

Showroom på webben

Nyligen öppnade WL Profile ett digitalt showroom fyllt med gåvor och produkter.
- Fördelen med ett digitalt showroom är att våra kunder i lugn och ro kan surfa in och söka bland produkterna. Här finns i princip allt du kan tänka dig!

Sortimentet är brett och rymmer allt från reklamprodukter, profilkläder och giveaways till praktiska och snygga produkter för den egna verksamheten eller olika event. Det innebär allt från reklampennor och rollups till mössor och klubbkläder. Sammanlagt finns det över 200.000 produkter att välja mellan.

Personlig service 

Däremot är det inte alltid lätt att veta vad man är ute efter. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt hjälper Anders och Fredrik gärna till. Annars är det enkelt att använda sökfunktionen.

- Om du skriver in röd keps får du fram alla röda kepsar vi har. Sen kan du sortera vidare på till exempel pris. Vi samlar också kampanjer och annat som är aktuellt för säsongen under rubriken Populära avdelningar. Just nu är det till exempel mycket julklappar, julgodis, reflexer och varselkläder. 

Skärmdump från WL Profiles digitala showroom.
Upptäck säsongsaktuellt och andra populära produkter på wlprofile.ax

För dig som vill klämma och känna innan du köper tar WL Profile hem varuprover. Till exempel för att testa storlek på jackor och t-shirts.
- Vi har också många kläder och pennor hemma som du kan testa direkt.

Stolta sponsorer

Anders och Fredrik är inte bara engagerade i sina kundrelationer, de är också med och stöder det åländska samhället.
- Som de hockey- och idrottsnördar vi är sponsrar vi till exempel fotbollslaget Åland United och ishockeylaget IFK Mariehamn, men vi är också med och sponsrar cancergalan. Vi älskar Åland och branschen och vill gärna ge tillbaka genom att bidra där vi kan!

Kontakta WL Profile

WL Profile hjälper företag och föreningar med profilprodukter och företagsgåvor. Kontakta Anders och Fredrik för mer information!

Telefon +358 457 3454776 eller +358 457 3453660
info@wlprofile.ax
www.wlprofile.ax

Besök även WL Profiles digitala showroom på wlprofile.ax

Basutställningen vid Ålands kulturhistoriska museum i Mariehamn
Museer på Åland

Ett år av museiupplevelser med museikortet

Ge dig själv det bästa museiåret genom att köpa Ålands museums årskort. I det personliga kortet ingår fri entré till utställningar och...

Närbild på vågor och blått vatten.
Evenemang

Sjömanshustrun intar scenen – äntligen är hon tillbaka!

En monolog med kvinna som vågar tala ut om livet som sjömanshustru, ackompanjerad av musikerna Ella Grüssner Cromwell-Morgan och Kristoffer...

Tallrik med sushi från Sara och Jans delikatesser i Mariebar i Mariehamn.
Mat från Åland

Mariebar gör det enkelt att upptäcka nya smaker

Krögarparet Sara Bergman och Jan Plonczak låter världens smaker möta åländska råvaror och nordiska mattraditioner vid Mariebar i Mariehamn...

Kvinnor på skogsyoga med Caroline Henriksson i den åländska skärgårdsskogen.
Må bra

Skogsyoga – lugn återhämtning för kropp och själ

På Föglö i den åländska skärgården väntar yogaläraren Caroline Henriksson på att få ta dig med på skogsyoga, en kombination av japanskt...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy