Kvinna bjuder på bullar på Rödhamn
Hemester på Åland

Här får du uppleva det personliga värdskapet!

Det är trivsamt att bo i hemlik miljö vid någon av Ålands mindre anläggningar. Här är värdarna är på plats mest hela tiden och tar hand om dig som om du vore en personlig vän.

Många bakar godsaker och lagar mat i sina kök. De delar också gärna med sig av sina smultronställen. Hos vem vill du semestra i sommar? Scrolla ner för mer inspiration!

Inspiration

Stuga vid vattnet

Bonäs

Här handlar allt om lugnet, bekvämlighet och närheten till naturen. Välj din favoritplats bland de tre stugorna - alla har stor utealtan, grill, tillgång till vedeldad bastu och egen strand. Området är privat och har egen hamn. Välkommen!

Djurviks Gästgård

Djurviks Gästgård

Gästgården med havet som granne. Bo i rum eller nyrenoverade stugor, 12 km från Mariehamn. Njut av stora gräsmattor, fina grillplatser, roddturer, beachvolley och boule. Avsluta dagen med bastubad. Frukostbuffé serveras under högsäsong.

Edens stugor

Edens Stugor

Bo bekvämt vid en vacker havsvik. Stugorna är genuina och modernt utrustade och har sjöutsikt. Stugbyn har egen badstrand och fina fiskevatten samt bågjakt på hjort och mufflon. Du kan njuta av bastubad vid stranden. 

Pellas Gästhem rum

Pellas Gästhem

Värdparet Thörnroos, röda sjöbodar och båthus välkomnar dig till den lilla skärgårdsbyn Lappo. Upplev natur­stigen, ströva fritt omkring på ön eller ta en tur till grann­öarna. Lägen­heterna i olika storlek är tillgängliga året runt.

Båthus vid strand

Pensionat Solhem

Vackert beläget vid havet, nära Mariehamn. Förmånligt och naturnära boende i triv­samma rum, med personlig service och god frukost. Njut av en tur med roddbåten eller grilla vid sjöboden. Stor gräsmatta och barnvänlig strand. 

Sands stugby

Sands stugby

Vackert beläget vid stranden, med stora gräsmattor, rika fiskevatten och underbar havsutsikt. Fotboll, tennis och volley erbjuds. Rök din egen fisk i fiskröken och njut av bad i den vedeldade strandbastun. Barnvänligt med lekstuga, gungor mm.

Saltvik Bed & Breakfast Husmodersskolan

Saltvik Bed & Breakfast

Välkommen till gamla Husmodersskolan i Saltvik, ett boende i rofylld miljö med gångavstånd till stranden. Glassboden på gården erbjuder hembakat kaffebröd, matiga pajer, Ålandspannkaka och nybakat bröd.

Stormskärs Konferens och Värdshus middag

Stormskärs Värdshus

På ön Simskäla i norra Ålands skärgård bor du i den åländska författarinnan Anni Blomqvists barndomshem. Följ med till Stormskärs-Majas inspelningsplats Väderskär eller på fiske­utflykt och skärgårds­safari.

Villa Älgen

Villa "Älgen"

Välkommen till Ålands kanske största och lyxigaste stockstuga, med designad inredning, egen strand med badbrygga, röda klippor och skärgårdsnatur! Njut av god mat, sightseeing och fiske med våra stora båtar. 

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch