Garner i mängder i butiken Therese Broderi i Mariehamn.
Shopping

Från garner och antika saker till senaste mode

Shopping i Mariehamn bjuder på stor variation. Allt från lokalt hantverk och material för egna projekt till antikviteter och mode från kända klädmärken.

Om du vill köpa garn i Mariehamn går du till Therese Broderi o Garn. En mer välfylld garnbutik får du leta efter! Butiken på Skarpansvägen 29 är ett verkligt paradis för alla vänner av stickning och virkning. 

Hyllorna är proppfulla av garner av snart sagt alla sorter, färger och tjocklekar. Mönster och tillbehör säljs förstås också. Innehavaren är givetvis en stickfantast och kan ge goda tips och råd för kommande handarbetsprojekt.

Eget av läder

Skomakeriet STEN LUND på Ålandsvägen 32 reparerar förstås skodon av olika slag. Men innehavarna gör också egna läderprodukter som väskor, fodral för datorer och bankkort, nyckelhållare och örhängen. Fina både som reseminnen och som presenter!

Det finns fler butiker att upptäcka i Mariehamn med ett eget sortiment. En är Patina på Norragatan 1 som säljer utvalda antika föremål.

Designmärken

Butiken Me and Mimmi på Torggatan 10 säljer damkläder av utvalda märken som Lisa Yang, Bric a Brac och Sibinlinnebjerg medan Zic Zac tvärs över gatan fokuserar på en lite yngre målgrupp. Här hittar du allt från Juicy Couture och Ida Sjöstedt till Levi's, Nudie och DrDenim.

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch