Timrade bodar på ön Klobben vid Silverskär Islands en stjärnklar och stilla natt.
Möten

Åland – en fridfull plats för effektiva möten

Åland är den fridfulla mötesplatsen. Ingen hets och inget jäkt. Inga långa transporter. Inga bilköer. Men mycket att göra på fritiden. Det finns anläggningar för stora och små möten, både mitt i Mariehamn och vid havsbandet. 

Ett möte eller en konferens på åländska blir en skön helhetsupplevelse. Först en resa med kryssningsfartyg eller med flyg, sedan en eller ett par givande arbetsdagar i vacker skärgårdsmiljö. Vill man kan man börja och/eller avsluta dagarna ombord. Fartygen har välutrustade konferensrum i olika storlekar.

Möten och aktiviteter

Tiden ombord utnyttjar ni effektivt tack vare de korta avstånden. Dessutom kan ni krydda mötet eller konferensen med fartfyllda eller avkopplande aktiviteter, allt efter gruppens tycke och smak.

Kanske golf eller fiske. Kanske vandring, en cykeltur, curling, casinoskola eller ett besök på ett museum. Eller en båtutflykt med ett strandhugg på en vacker ö. Ibland är en timme i bastun, ofta med tillhörande dopp i havet, alldeles tillräckligt före en god middag.

Vill ni lära er fler knep i din matlagning kan ni boka ett par timmar i köket med Ålands kändiskock, och numera även Robinsonvinnare, Michael Björklund.

Mötesplatser för alla

Anläggningar finns i olika stilar och storlekar. På Klobben vid Silverskär Islands kan ni till exempel ni bo i timrade bodar på en karg ö nära havsbandet och konferera i den rustika saltarboden.

Ni kan också välja moderna lokaler mitt i Mariehamn eller HavsVidden på norra Åland där vägen slutar och havet tar vid. Vad passar ert sällskap allra bäst?

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch