Aktiviteter

Roa dig med skatepark och beachvolley

Sportiga ungdomar poserar med beachvolleyboll framför badhuset Mariebad.

Någon i familjen som gillar att spela beachvolley? Eller att åka skateboard eller kickbike? Här hittar du planer och parker i Mariehamn.

Beachvolleyplaner

Om du vill spela beachvolley hittar du planer vid Backebergs sportfält samt vid badstränderna Lilla Holmen, Nabben, Gröna Udden samt utanför badhuset Mariebad.

Planerna är öppna från mitten av maj till september.

Skateparken

För några år sedan invigdes den nya skateparken med olika åkramper i Mariehamn. Den ligger centralt mellan biblioteket och kultur- och kongresshuset Alandica och är gratis att använda. Det är fritt fram för alla att använda parken och här möter du många likasinnade!

Glad flicka tillsammans med Smart Parks maskot Sparks.
Barnens Åland

Roliga äventyr på Smart Park 

Nu har familjeparken Smart Park slagit upp dörrarna för säsongen och lockar med två nya attraktioner – Spark Laser Arena för de äldre och...

Johanna Delfs bakom butiksdisken vid badhotellet Carlsro.
Mat från Åland

Badhotell Carlsro – ett utmärkt mål för utfärden

Insup en atmosfär av 1900-talet och en skön blandning av åländskt och danskt. Åk till Carlsro Badhotell – det nya landmärket i Degerby...

Anna på Uffe på Berget
Aktiviteter

Soliga Anna vandrar sig runt Åland

Med en vår där resor blev omöjliga har åländska Anna Lampén-Boeving, som vanligtvis jobbar ute i världen, fått hålla sig på Åland. Till Aland.com ger hon några tips för ett äventyr hemma på ön.

Konstnärerna Jonas Wilén och Ernst Billgren.
Museer på Åland

Möte i konst – Billgren vs Wilén

Förväntningarna är höga. Vad bjuder konstnärerna Ernst Billgren och Jonas Wilén på när de i sommar möts i en gemensam utställning på Ålands...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy