Familjevänliga badstranden Lilla holmen i Mariehamn.
Barnens Åland

Nära till beachvolley, badhus och skatepark

Någon i familjen som gillar att åka skateboard eller kickbike? Besök då skateparken som ligger nära biblioteket och som är gratis att använda.

Skateparken med olika åkramper ligger centralt i parken mellan biblioteket och kultur- och kongresshuset Alandica. Det är fritt fram för alla att använda parken och här möter du likasinnade!

Beachvolley och badhus

Gillar du beachvolley finns en plan vid badstranden Nabben, en på Lilla Holmen och tre utanför badhuset Mariebad.

Mariebad passar alla i familjen. Här finns bland annat en motions­bassäng med åtta banor och en äventyrs­avdelning där vattnet är ännu varmare. Här finns vattenrutsch, massage­strålar, bubbelpool och en liten utomhusbassäng. Dessutom finns en hörna för de yngsta med extra grunda bassänger.

På övre våningen kan du boka badhusets relaxavdelning med ångbastu, bastu och bubbelpool för dig och ditt sällskap. Du kan också boka spa-behandlingar hos Team MassageNu.

Badstränder

Utanför badhuset finns en sandstrand. Utöver den finns tre badstränder i Mariehamn – Nabben, Lilla Holmen och stranden i anslutning till campingplatsen Gröna Udden. Alla är familjevänliga, Nabben är den mest långgrunda.

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch