Musik som livar upp i nöjesvåren!

Gitarr mot televägg.

Parks bar lockar som alltid med trubadurer, livemusik och härlig stämning mitt i Mariehamn. I vår väntar dessutom specialkvällar med både jazz och blues.

- Våra trubadurer och band spelar så nära alla gäster att stämningen blir intim – dessutom har du möjlighet att sjunga med och önska låtar, du får verkligen kontakt med musikerna, säger Tina Backman, restaurangchef vid Parks restaurang och bar.

Många genrer

Park får ofta beröm och uppskattning för bredden hos de trubadurer som står för underhållningen i baren. Många är kända sen tidigare, och återkommer några gånger per år, andra är helt nya. Ofta kompletterar de varandra.

- Vi prövar oss fram för att se vad gästerna gillar – vi har trubadurer som kör mer visor, andra mer pop och så de som kör mest rock. Gemensamt för alla är att de inte bara har sin repertoar i ett fack, utan blandar frisk mellan olika genrer. 

Extra populära är band och trubadurer från Åland, som drar mycket publik.
- Det brukar vara fullt ös på våra bandkvällar – vi har många duktiga musiker på Åland och är tacksamma för alla som kommer för att spela hos oss. Banden kör först och främst rock men även blues.

Specialarrangemang

I vår kan musikentusiasterna även se fram emot två specialkvällar i april. Först blir det jazz, sen blues.
- Torsdagen den 13 april kommer den kända finländska sångerskan Reija Lang tillsammans med sin jazzorkester att ha en jazzkväll i baren mellan 19 och 22. Då kan du komma till oss för att lyssna på högklassig jazz och samtidigt få dig en god bit mat från kvällens specialkomponerade meny.

Park avslutar sedan april med en blueshelg tillsammans med banden Let´s Blues och Kuttens Bluesband.
- Banden spelar delvis tillsammans, delvis åtskilt – och innan helgen är över har de kanske ihop i helt nya konstellationer, helt beroende på hur andan faller på. Det vill du inte missa!

Mat och musik

Kombinera gärna musikupplevelsen med god mat. Park restaurang och bar serverar mat fram till 22 när det är dags för underhållningen att ta över.
- Vi har en hel del sittplatser, några bord där du kan stå och umgås och ett litet dansgolv ifall du vill ta en lite svängom till musiken.

Skärmbild från digitala utställningen ”Små föremål – stora berättelser” vid Ålands sjöfartsmuseum.
Museer på Åland

Ålands sjöfartsmuseum lockar med digitala pärlor

Utställningen ”Små föremål – stora berättelser” kan du besöka när du vill, oavsett var du befinner dig. Utställningen är nämligen en digital...

Illustration med Fristad som är temat för Mariehamns litteraturdagar 2023.
Evenemang

Mariehamns litteraturdagar 2023 – en fristad för litteraturälskare!

Äntligen är det dags för Mariehamns Litteraturdagar 2023! Njut av intressanta samtal och författarmöten den 23-26 mars i stadsbiblioteket...

Soljus in genom ett fönster vid Kastelholms slott på Åland.

Kastelholms slott i mars betyder viktiga samtal om fred

Välkommen till Kastelholmssamtalen 2023 den 30 mars med temat ”Fred, krig och pengar, pengar, pengar” där Ålands fredsinstitut fortsätter...

Marie Backman-Thors och tre andra kvinnor visar färgglada kläder i stora storlekar från klädmärke Dress like Marie.
Samarbete Shopping

Marie startade klädbutiken hon själv saknade

Marie Backman-Thors har alltid älskat att klä sig i både färg och mönster och gillar kläder så mycket att hon till och med skapat ett eget klädmärke, Dress like Marie.

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy