Musik som livar upp i nöjesvåren!

Gitarr mot televägg.

Parks bar lockar som alltid med trubadurer, livemusik och härlig stämning mitt i Mariehamn. I vår väntar dessutom specialkvällar med både jazz och blues.

- Våra trubadurer och band spelar så nära alla gäster att stämningen blir intim – dessutom har du möjlighet att sjunga med och önska låtar, du får verkligen kontakt med musikerna, säger Tina Backman, restaurangchef vid Parks restaurang och bar.

Många genrer

Park får ofta beröm och uppskattning för bredden hos de trubadurer som står för underhållningen i baren. Många är kända sen tidigare, och återkommer några gånger per år, andra är helt nya. Ofta kompletterar de varandra.

- Vi prövar oss fram för att se vad gästerna gillar – vi har trubadurer som kör mer visor, andra mer pop och så de som kör mest rock. Gemensamt för alla är att de inte bara har sin repertoar i ett fack, utan blandar frisk mellan olika genrer. 

Extra populära är band och trubadurer från Åland, som drar mycket publik.
- Det brukar vara fullt ös på våra bandkvällar – vi har många duktiga musiker på Åland och är tacksamma för alla som kommer för att spela hos oss. Banden kör först och främst rock men även blues.

Mat och musik

Kombinera gärna musikupplevelsen med god mat. Park restaurang och bar serverar mat fram till 22 när det är dags för underhållningen att ta över.
- Vi har en hel del sittplatser, några bord där du kan stå och umgås och ett litet dansgolv ifall du vill ta en lite svängom till musiken.

Vinterbakgrund med snö och grangrenar.
Evenemang

Åland Glimrar - andra helgen!

Nu är det dags för den andra av tre glimrande julstämningshelger. Vilken härlig andra advents- och decemberhelg den 9-10 december vi har att...

Sportfiske i solnedgången på Åland
Aktiviteter

Räkna med napp på Fiske-Åland!

Fiske-Åland har öppet dygnet runt, året runt. Fångstmetoderna kan variera, fisken likaså. Ibland är det högsäsong för öring, ibland för lax...

Vinprovning av rödvin tillsammans med vänner.
Mat från Åland

Ett sätt att umgås kring vin tillsammans med likasinnade

Gillar du vin så mycket att du gärna träffar andra för att provsmaka och prata om just vin? Då är Vinföreningen Munskänkarna på Åland en...

Potatis och lök i korgar på Åland.
Mat från Åland

Tänk axgant – närodlat och härproducerat!

Många små producenter och en stor bredd! Lokalproducerat på Åland betyder allt från frukt och grönt till havtorn och honung. I skördetider...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy