Gitarr mot televägg.

Musik som livar upp i nöjeslivet

Parks bar lockar som alltid med trubadurer, livemusik och härlig stämning mitt i Mariehamn. I bland väntar dessutom specialkvällar med allt från jazz till rock och blues.

- Våra trubadurer och band spelar så nära alla gäster att stämningen blir intim – dessutom har du möjlighet att sjunga med och önska låtar, du får verkligen kontakt med musikerna, säger Tina Backman, restaurangchef vid Parks restaurang och bar.

Många genrer

Park får ofta beröm och uppskattning för bredden hos de trubadurer som står för underhållningen i baren. Många är kända sen tidigare, och återkommer några gånger per år, andra är helt nya. Ofta kompletterar de varandra.

- Vi prövar oss fram för att se vad gästerna gillar – vi har trubadurer som kör mer visor, andra mer pop och så de som kör mest rock. Gemensamt för alla är att de inte bara har sin repertoar i ett fack, utan blandar frisk mellan olika genrer. 

Extra populära är band och trubadurer från Åland, som drar mycket publik.
- Det brukar vara fullt ös på våra bandkvällar – vi har många duktiga musiker på Åland och är tacksamma för alla som kommer för att spela hos oss. Banden kör först och främst rock men även blues.

Mat och musik

Kombinera gärna musikupplevelsen med god mat. Park restaurang och bar serverar mat fram till 22 när det är dags för underhållningen att ta över.
- Vi har en hel del sittplatser, några bord där du kan stå och umgås och ett litet dansgolv ifall du vill ta en lite svängom till musiken.

Fler artiklar inom samma bransch