Skyliftar framför stort garage

MN Måleri

Telefon: 0457 530 1586
Kontaktperson: Marko Nordberg
E-post: malerimnordberg@aland.net

FO 2955094-6

Vi är ett pålitligt måleriföretag med många års erfarenhet.
Kontakta oss gärna för offert!

Målare med många års erfarenhet

Jag startade mitt företag Måleri M Nordberg år 2004. I början verkade mitt företaget parallellt med mitt sjömansyrke, men 2008 började jag jobba heltid i måleribranschen.
Min yrkesskicklighet har jag fått genom många års arbete och genom att jobba med andra måleriföretag, som har lång erfarenhet. Jag samarbetar fortsättningsvis med dessa måleriföretag och jag jobbar efter mottot, hellre hjälpa än stjälpa varann!

År 2019 ombildades bolaget till MN Måleri AB. Vi jobbar nu 2 personer på heltid i företaget, men under sommarsäsongen har vi vid behov flera anställda.

Målning & tapetsering

Vi jobbar både inomhus och utomhus och du kan anlita oss till såväl större som mindre jobb. Vi utför spacklings-, målnings- och tapetseringsjobb i nybyggda hus och lägenheter, men åtar oss lika gärna renoveringsjobb.

Renoveringar är alltid roliga att ta sig an och ibland stöter vi på sporrande utmaningar, som vi löser på bästa sätt.

Fasader och plåttak

När du vill underhålla och samtidigt öka livslängden på ditt hus är du välkommen att kontakta oss. Sommartid målar vi både fasader och plåttak. Vi målar ett 15-tal hus och 3000-4000 m² plåttak per år.

Vi arbetar med moderna arbetsmetoder för att göra jobben så effektiva och bra som möjligt. Vi har en kraftig högtryckstvätt som ger upp till 500 bar och den ger ett bra resultat på plåttak som är i dåligt skick.

Vi har också tillgång till ett flertal målerisprutor och skyliftar, allt för att göra jobbet snabbt och säkert både för oss själva och kunden.

Referenser

Vi utför kvalificerade måleriarbeten åt byggnadsfirmor, fastighetsbolag och privatpersoner.
I bildgalleriet nedan presenterar vi en del av de olika jobb som vi har gjort.

Vi är ett pålitligt måleriföretag som håller offererat pris och kommer när vi lovar.

Kontakta oss gärna för offert!