Bild på ägare Godby Service

Godby Service

Telefon: +358 (0)18-41210
E-post: godby.service@aland.net
Adress: Godbyvägen 1419, AX-22 410 Godby
Följ oss på Facebook.

Vi har öppet året runt!
Vardagar                   7 - 20
Lördagar                  10 - 20
Söndagar                 10 - 20
 

Café & Minilivs
​​​​​​Välkommen in till oss på fika eller en bit mat – snabbt, smidigt och gott!
Samma öppettider som servicestationen.

OBS! Vi byter bränsletankar och bränsleförsäljningen är åter igång den 9.9
Vi kommer att sälja BE95, BE98, RE85, brännolja och diesel.

God service bjuder vi på!

Bengt och Marlene önskar dig välkommen till Godby Service, din kompletta servicestation mitt på Åland! Här kan du både tanka, laga din bil, köpa tillbehör och njuta av en god kopp kaffe. Vi har en paus i bränsleförsäljningen eftersom vi byter bränsletankar, men beräknas vara igång igen med bränsleförsäljningen den 9.9.

Vi har generösa öppettider. Vi är också väldigt glada för att kunna erbjuda våra kunder en möjlighet att tvätta bilen med hänsyn till hälsa och miljö. I vår moderna omtyckta biltvätt använder vi endast Pineline´s inhemska svanenmärkta tvättprodukter.

Vi tar hand om din bil i vår verkstad!

Vi gör lampbyten, olje- och filterbyte, hjulbyte, däckförsäljning och reparationer. Vi fixar också besiktningskontroll, avgassystem, bromsar och diverse småproblem.

Hos oss finns många olika biltillbehör såsom oljor, kemikalier, fläktremmar, vindrutetorkare, lampor, säkringar och mycket annat. Vi har även startbatterier i lager för de flesta bilar, även små startbatterier för moped, mc och gräsklippare. Dessutom har vi innerslangar i många olika dimensioner, från skottkärror till trädgårdsmaskiner och större däck.

Vår verkstad är öppen vardagar kl. 9.30-17. Passa på att byt olja eller filter för 50,- exkl material.

Ålands godaste kaffe?

I vårt café kan du välja och vraka mellan många olika sorters kaffe! Varje morgon har vi nylagade smörgåsar och självklart nygräddade bullar hela dagen. Dessutom finns många olika slags korvar, panini, pirog och så klart favoriten pulled pork i tortillarulle

Vi har också mini-livs med det viktigaste du behöver, allt från mejeri- och frysprodukter till hygienartiklar.