Hus under uppbyggnad

Elementbyggen

Telefon: 23 491
Kontaktperson: Conny Jansson, tel. 0400 847 044
Kontaktperson: Roffe, tel. 0400 537 135
E-post: elementbyggen@aland.net
Adress: Bolstavägen 11, AX-22 100 Mariehamn

Flexibla huslösningar. Nybyggnation av storblockselement & takstolar i trä.

Flexibla huslösningar med och för kunden.

År 1970 grundades byggnadsföretaget Elementbyggen av Rolf Jansson. Målsättningen var att bygga friska funktionella hus i storblockselement, helt enligt kundens önskemål. Idag är även Conny Jansson, Kim Jansson och Johan Aller delägare och firman har totalt sju fast anställda välutbildade byggnadsarbetare för att kunna leverera huspaketen till kunden inom utlovad tid. Och vår målsättning är den samma som år 1970!

Nybyggnation

Verksamheten består av nybyggnation av storblockselement i trä & takstolar, helt enligt kundens önskemål

Du kan själv välja om du enbart vill beställa stommen till huselementen eller om du vill att vi tar hand om allt från ritning till inflyttningsklart hus.

Vi bygger allt

Modern funkisvilla i två plan eller ett mer traditionellt enplanshus med anor från förr. Pulpettak, sadeltak, valmat tak. Takbeklädnad i tegel eller plåt. Vi ordnar allt som du vill ha, samt ger information om vad du bör tänka på för att undvika problem med olika taklösningar eller planritningar. Kom in med din husskiss så gör vi en ritning baserat på dina önskemål!

Vi samarbetar med samtliga fackmän inom byggbranschen, bl.a. elektriker, vvs:are, grävmaskinister, plåtslagare, målare och arkitekter. Vi har höga kvalitetskrav på våra underentreprenörer och anlitar endast de som håller måttet.

Vi vänder oss i huvudsak till privatpersoner som behöver flexibel kompetens när det gäller nybyggnation av hus, garage, stugor och liknande.

Referenser

På drygt 40 år har Elementbyggen hunnit bygga många hus, stugor och garage. Vi jobbar på hela Åland, inkl. skärgården.

Här är några av våra senaste byggnadsprojekt:

  • Funkishus, 2-plan, Espholm
  • 2-planshus vid Rökerirondellen
  • Stuga i Geta

Elementbyggen har under åren byggt många elementhus åt privatpersoner i samtliga kommuner på Åland (förutom Brändö och Sottunga), flest i Mariehamn och Jomala.