Integritetspolicy

Allmänt om integritetspolicyn

Denna integritetspolicy beskriver vilka personuppgifter och andra uppgifter vi samlar in från vår webbplats och hur vi behandlar dessa uppgifter. Med personuppgifter avses information som kan identifiera en enskild person.

Innan du använder våra tjänster ber vi dig läsa denna integrationspolicy och godkänna principerna för behandling av personuppgifter i enlighet med integritetspolicyn. Om du inte godkänner denna integritetspolicy eller användarvillkoren för tjänsten har du inte rätt att använda tjänsten.

Aland.com iakttar dataskyddslagstiftningen och behandlar personuppgifter i enlighet med god databehandlings- och informationshanteringssed.

Vilka data samlar vi in och från vilka källor?

Tipsa om Evenemang

Personuppgifter samlas huvudsakligen in av användaren själv i samband med användningen av vår evenemangskalender.

Uppgifter som användaren själv uppger förutom evenemangets plats och adress.

  • Fullständigt namn
  • E-post
  • Telefon

Varför samlar vi in data?

  • För att kontakta kunden angående evenemanget

Tävlingar

Personuppgifter samlas huvudsakligen in av användaren själv i samband med våra tävlingar som du deltar i på vår webbplats.

Uppgifter som användaren själv uppger:

  • Fullständigt namn
  • E-post

Varför samlar vi in data?

  • För att kontakta kunden vid tävlingar

Vi tillämpar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter som samlas in, särskilt mot oavsiktlig eller avsiktlig manipulation, förlust, förstörelse eller mot attacker från obehöriga personer. Våra säkerhetsåtgärder förbättras kontinuerligt.

Cookiepolicy

Aland.com använder cookies (kakor) och annan teknik för att föra statistik över besök samt möjliggöra och underlätta användningen av de digitala tjänsterna.

Genom att använda vår hemsida https://www.aland.com och relaterade domäner, accepterar du vår användning av cookies, enligt denna Cookie Policy.

Om du inte accepterar användningen av dessa cookies kan du inaktivera dem enligt anvisningarna i denna Cookie Policy, till exempel genom att ändra dina webbläsarinställningar så att cookies från den här webbplatsen inte kan placeras på din dator eller mobilenhet. 

Du kan läsa mer om hur du gör på Googles egen beskrivning.