Hemester på Åland

Upplev mer av Åland - hitta aktiviteter här!

Tjej som paddlar i Ålands skärgård

Vår åländska skärgårdsnatur är magisk. Ta hjälp av lokala experter för att hitta det du vill göra! 

Fiskeguider visar dig de bästa fiskevattnen. Båtförare kör dig till avlägsna fyröar eller fiskelägen i havsbandet. Och vill du göra egna upptäcktsfärder kan du hyra vattenskotrar och kanoter. 

Inspiration

Paddelboden

Paddelboden

Njut av naturen och lugnet i Ålands vackra skärgård. Hyr SUP-brädor eller kajaker och paddla iväg på eget äventyr eller följ med oss på en guidad tur. Vi ordnar också roliga gruppaktiviteter och olika kurser.

JetSki

JetSki Åland

Vi har allt från vattenskotrar, SUP-brädor, vattensportutrustning till Fatbikes. Upplev ett spännande äventyr i den vackra åländska skärgården och naturen med familj, kompisar eller arbetskamrater! 

Sommarögård & fiskebåten Coja

Sommarögård & fiskebåt

På vår ekologiska 1800-tals gård kan du gosa med fåren, träffa höns, kattor, hund, kossor och kalvar. Åka vagn efter traktorn och njuta av en fika. Eller uppleva Föglös underbara skärgård ombord på fiskebåten Coja. 

Shipland båttaxi och utflykter

Shipland.ax

Upplev den åländska skärgården! Välj skräddarsydd utflykt eller färdigt paket. Njut av "Island hopping", ”Spend a day on an ­island” och turen till Lågskärs fyr. Eller beställ en sjötaxi. Både för stora och små grupper. 

Fiskelyckan

Fiskelyckan

Ålands är ett fiskeparadis. Min livslånga ­fiske­erfaren­het, proffsutrustning och mitt engagemang ger dig ett oförglömligt fiskeäventyr. Jag ordnar även prisvärda utflykter till bl a Kobba Klintar och Rödhamn. 

Stormskärs Konferens och Värdshus fiske

Stormskärs Värdshus

Upplev högklassigt sportfiske efter gädda, abborre och havs­öring. Eller traditionellt skärgårdsfiske med nät efter skärgårdsläckerheter som sik och abborre. Njut av en sjöutflykt till Väderskär.

Fiske - Lägerelden

Lägerelden

Fina och minnesvärda fiske- och naturupplevelser i den åländska skärgården. Kompletterande ­aktiviteter och skräddarsydda upplevelser enligt ert önske­mål. Special­paket med boende i Villa Älgvik och guidad fiske­tur. 

Edan Jakt/Hunting

Eden Jakt/Hunting

Som en av få aktörer i Norden erbjuder vi ­bågjakt på kronhjort och mufflon i vårt vilthägn. Stor­leken på kron­hjort är allt från spetsar till 17–18-taggare. Genuina och moderna stugor vid stranden finns i närheten.

Redaktionella annonser på webben hos Ålandstidningen och Aland.com.
Annons

Redaktionell annonsering med bättre spridning och synlighet

Få ut så mycket som möjligt av din redaktio­nella annons genom att boka Aland.com’s och Ålands­tidningens gemen­samma annons­paket! I...

Interiör med möbler och inredningsdetaljer i Fejas inredningsbutik.
Shopping

Alltid miljöfokus hos Feja

Många förknippar Feja med städning och inredning, men få är medvetna om att företaget också har ett långvarigt miljöengagemang.

Par med vandringsstavar vid fästningsruinerna i Bomarsund.
Hemester på Åland

Promenader och vandring – de naturliga hälsokurerna

En rejäl naturdos är rena rama hälsokuren. Du slappnar av, andas lugnare och tänker klarare. Och det bästa av allt. Naturupplevelser är...

Tallrik med somrig sallad på restaurang.
Mat från Åland

En matresa runt Åland

Låt restaurangerna styra din rundresa på Åland! Det finns många att välja på – både i Mariehamn och på landsbygden. Restaurangtätt i...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy