Stor svensk sportpodd gör avsnitt om IFK Mariehamn

Fotboll på stadium.

I avsnitt 176 av fotbollspodden ”When We Were Kings” lyfter svenska sportjournalisterna Erik Niva och Håkan Andreasson IFK Mariehamn och säsongen 2016.

I ”When We Were Kings”, som är en podd från Perfekt Day Media, har Niva och Andreasson sedan hösten 2019 presenterat olika fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt gjort avtryck i fotbollshistorien eller utmärkt sig ekonomiskt, politiskt eller kulturellt.

Avsnittet om IFK Mariehamn 2016 presenteras på följande sätt:

”Den stora skrällen från den lilla ön. Pengarna och demografin fanns på andra sidan vattnet, men envetna ålänningar mötte upp med egensinne, entreprenörskap och en gemenskap som kunde få gränser att sprängas och hav att delas.”

Skärmbild från digitala utställningen ”Små föremål – stora berättelser” vid Ålands sjöfartsmuseum.
Museer på Åland

Ålands sjöfartsmuseum lockar med digitala pärlor

Utställningen ”Små föremål – stora berättelser” kan du besöka när du vill, oavsett var du befinner dig. Utställningen är nämligen en digital...

Illustration med Fristad som är temat för Mariehamns litteraturdagar 2023.
Evenemang

Mariehamns litteraturdagar 2023 – en fristad för litteraturälskare!

Äntligen är det dags för Mariehamns Litteraturdagar 2023! Njut av intressanta samtal och författarmöten den 23-26 mars i stadsbiblioteket...

Soljus in genom ett fönster vid Kastelholms slott på Åland.

Kastelholms slott i mars betyder viktiga samtal om fred

Välkommen till Kastelholmssamtalen 2023 den 30 mars med temat ”Fred, krig och pengar, pengar, pengar” där Ålands fredsinstitut fortsätter...

Marie Backman-Thors och tre andra kvinnor visar färgglada kläder i stora storlekar från klädmärke Dress like Marie.
Samarbete Shopping

Marie startade klädbutiken hon själv saknade

Marie Backman-Thors har alltid älskat att klä sig i både färg och mönster och gillar kläder så mycket att hon till och med skapat ett eget klädmärke, Dress like Marie.

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy