Om Aland.com

Upptäck Åland med guiden på Aland.com

Upptäck Åland med guiden på Aland.com

Hitta restauranger, aktiviteter och evenemang och samla ihop allt du vill se och göra på Åland. Favoriterna sparar du enkelt i en personlig lista, lätt att komma åt när du vill upptäcka Åland!

Guiden är det perfekta planeringsverktyget inför semester eller andra ledigheter. Tack vare guiden är det enkelt att hitta tips och inspiration om allt som finns att se och göra på Åland!

Du kan antingen filtrera inom kategorierna Se & göra, Äta & Dricka, Boende och Evenemang eller använda sökfunktionen för att upptäcka platser, aktiviteter, sevärdheter, butiker, restauranger, caféer och evenemang. Du kan också söka på karta och kolla vilka som har öppet just nu. Informationen hämtas från företagens egna Google Business-konton.

Spara favoriterna! 

Gå till hamburgermenyn uppe till höger och logga in via Facebook, Google eller Apple för att spara dina favoriter i en personlig lista.

Anna och Obi Marquardt vid Ålands Karamelleriet.
Barnens Åland

Visste du att Åland smakar smultron?

Åtminstone när godistillverkaren Ålands Karamelleriet i Smakbyn fångar smaken av Åland i sina handgjorda karameller. Testa en Ålands Flagga...

Ön Klobben med sina sjöbodsliknande stugor och havet i horisonten.
Öar och skärgård

Klobben lockar med öppen ö

Verksamheten vid Silverskär Islands riktar sig vanligtvis bara till grupper, men den 14-15 juli har du möjlighet att besöka ön Klobben även...

Aland.com sommartävling logo.
Tävla med Aland.com

Delta i Aland.com's sommartävling och vinn ett veckoslut med vildmarksbad!

Från 16 juni till 13 juli kan du delta i vår fina sommartävling på Aland.com. Varje vecka presenterar vi en ny tävling där du kan vinna presentkort på allt från teater och Rockoffpass till restaurangbesök.

Skylt med alla sevärdheter vid fiskeläget i Käringsund.
Sevärt

I Eckerö finns något för alla

Konst, kultur, historia, mat och aktiviteter. Vad väljer du? I Eckerö tillbringar du lätt hela dagen. Pampigast i Eckerö är det gula post-...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy