Barnens Åland

Tre tips för barnfamiljen

Barnfamilj

Aktivitetsarmband på Käringsund

Även om man inte har en båt kan man njuta av böljan den blå på Käringsund resort i trampbåt, kajak eller SUP-bräde. Med resortens aktivitetsarmband får du dessutom tillgång till en hel drös andra aktiviteter för hela familjen under 24 timmars tid.

Förtrollande vandring

Naturupplevelse och sagostund i ett och samma? Ja tack! Med start från restaurangen Soltuna på Getabergen finns en kort vandringsled för barn där vackra vyer blandas med sagan om jätten Singer som finns uppsatt på tavlor längs med stigen. 

Innedag i Mariehamn

Dåligt väder eller bara trött på den gassande solen? Inga problem! I Mariehamn finns inomhusaktiviteter för alla i familjen. Eller vad sägs om råttjakt på Sjöfartsmuséet, lässtund på Stadsbiblioteket och shopping med matpaus i Sittkoffgallerian.

Foto: Visit Åland/Therese Andersson

Pressbild av Cecilia Zilliacus, konstnärlig ledare vid Katrina kammarmusik.
Evenemang

En härlig vecka kammarmusik med Katrina

Musik från 20-talen och inblickar i olika århundraden får du uppleva när Kulturföreningen Katrina bjuder in till kammarmusikfestival den 11...

Pressbild av Glitterfittan, band från Sverige.
Evenemang

Solidaritet, miljö och människor under Emmausfestivalen

Under två sköna augustikvällar får du uppleva allt från tantkraftcafé till musik och väggmålning när årets Emmausfestival arrangeras den 13...

Leende och glad tjej står bakom cafédisken vid Kafé Kalesch.
Sevärt

Färg, form och fika vid post- och tullhuset

Konsthantverksutställningen Festival och nyöppnade Kafé Kalesch vid Eckerö post- och tullhus är en fin kombination för alla utflyktssugna...

Allt om Åland - banner för sommartävlingar på Aland.com.
Tävla med Aland.com

Kan du ditt Åland? Nu startar tävling nummer 6!

Hela sommaren från 1 juli till 19 augusti kan du delta i vår festliga sommartävling ALLT OM ÅLAND. Varje vecka presenterar vi en ny tävling där du kan vinna allt från flygbiljetter och restaurangbesök till choklad och äventyr.

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy