Hemester på Åland

#TillsammansförÅland med hemestertips för sportlovsfirare

Vinterklädd kvinna sitter på en klippa vid havet och häller ur termos i ett snöigt landskap.

Visit Åland samlar aktuella erbjudanden för alla som vill hitta på roligheter under sportlovet på sin kampanjsida "Upplev Åland i år". Besök sidan och hämta inspiration till en fin vintersemester – eller hemester – du också!

Hemester – det vill säga semester som du tillbringar i eller nära ditt hem – är ett perfekt sätt att uppleva Åland på nya sätt. Dessutom är det till dubbel nytta eftersom du stöder de kämpande turistföretagen samtidigt som du njuter av det sköna semesterlivet.

Var hemestrar du i år?

Nu har du chansen att upptäcka Åland med nya ögon. Börja med ett besök på Visit Ålands kampanjsida och boka sen in årets sportlovsupplevelse.

Förutom alla erbjudanden tipsar man också om utflyktsmål, aktiviteter och annat roligt du kan uppleva på Åland. Använd sen hashtaggen #tillsammansförÅland för att berätta om dina nya smultronställen.

Ja, jag vill hemestra på Åland – ta mig till kampanjsidan!

Är du turistföretagare?

Visit Åland välkomnar alla turistföretagare att dela sina erbjudanden för hemestrande ålänningar på kampanjsidan. Allt man behöver göra är att skicka in sitt erbjudande tillsammans med en bild och kontaktuppgifter.

Även om man inte har ett speciellt erbjudande, men ändå vill dela med sig av sitt utbud, är man välkommen att höra av sig, hälsar Visit Åland.

Skicka info, bild och kontaktuppgifter till trade@visitaland.com

Foto: Visit Åland, Rebecka Eriksson

Två barn som tittar på miniatyrhusen i museet för modellstaden Mariehamn.
Barnens Åland

Vilket blir barnens favoritmuseum?

På Åland finns många museer som satsar på roliga aktiviteter för barnen. Ta med familjen du också och satsa på ett spännande museibesök...

Busig liten kille i snön med mössan över ögonen.
Barnens Åland

Sportlovskul på Åland

Under vecka 8 den 22-28 februari är det sportlovsvecka på Åland. Vi har samlat tips på roliga sportlovsaktiviteter i vår evenemangskalender...

Segelfartyget Pommern i Mariehamn.
Museer på Åland

Pommern – finalist i Årets museum i Finland  

Andra har insett det vi redan vet, nämligen hur stolt Åland kan vara över att segelfartyget Pommern pryder Mariehamns västra hamn med sina...

Kvinnohänder som håller fram en presentask.
Samarbete

Gå bort-presenten: ett personligt presentkort 

Restaurang- och nöjesbranschen går ännu på knäna och den som kan borde verkligen stötta våra lokala aktörer - för att se till att de lever...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy