Hemester på Åland

#tillsammansförÅland – för dig som vill semestra på Åland

Pappa tar selfie av sig själv och dottern ombord på färja med havet i bakgrunden.

På sin nya kampanjsida samlar Visit Åland erbjudanden för alla som vill semestra på Åland under sommaren. Besök sidan och hämta inspiration till en fin semester – eller hemester – du också!

Hemester – det vill säga semester som du tillbringar i eller nära ditt hem – är ett perfekt sätt att uppleva Åland på nya sätt. Dessutom är det till dubbel nytta eftersom du stöder de kämpande turistföretagen samtidigt som du njuter av det sköna semesterlivet.

Var hemestrar du i år?

Nu har du chansen att upptäcka Åland med nya ögon. Börja med ett besök på Visit Ålands kampanjsida och boka sen in din Ålandssemester.

Förutom alla erbjudanden tipsar man också om utflyktsmål, aktiviteter och annat roligt du kan uppleva på Åland. Använd sen hashtaggen #tillsammansförÅland för att berätta om dina nya smultronställen.

Ja, jag vill hemestra på Åland – ta mig till kampanjsidan!

Är du turistföretagare?

Visit Åland välkomnar alla turistföretagare att dela sina erbjudanden för hemestrande ålänningar på kampanjsidan. Allt man behöver göra är att skicka in sitt erbjudande tillsammans med en bild och kontaktuppgifter.

Även om man inte har ett speciellt erbjudande, men ändå vill dela med sig av sitt utbud, är man välkommen att höra av sig, hälsar Visit Åland.

Skicka info, bild och kontaktuppgifter till niko.micklin@visitaland.com och info@visitaland.com

Flygfoto över växthuscaféet Humlan.
Mat från Åland

Goda smaker och fina upplevelser på Syskonhem i Norrby

Till släktgården Syskonhem i Norrby i Lemland välkomnar Malin och Matz Olsson alla som uppskattar god mat i lantlig miljö. På dagtid i...

trälåda öl
Mat från Åland

Närproducerat och alkoholfritt sommarens trender

Efter en vår där restauranger fått fokusera på take-away är sommaren är här och de åländska krogarna får öppna upp igen. Åland Just Nu ringde upp några åländska krogprofiler för att fråga vad sommarens trender kan tänkas bli.

Dejt
Hemester på Åland

Tre tips för den perfekta dejten

Pasta hemma vid köksbordet kan vara trevligt men på Sommaråland finns många romantiska platser att upptäcka. Här är tre exempel på hur man kan lyxa till det för en speciell dag eller helt vanlig måndag.

Linda Karlsson, Inger Nygård och Annika Åkerfelt i butiken Viktor Crafts & Design.
Shopping

Viktor, ett hantverkshus att upptäcka. Många gånger.

Viktor med café, konsthantverk, design och återbruk i trivsam blandning är en skattkista fylld med upplevelser för alla sinnen. När du rör...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy