Hemester på Åland

#tillsammansförÅland – för dig som vill semestra på Åland

Pappa tar selfie av sig själv och dottern ombord på färja med havet i bakgrunden.

På sin nya kampanjsida samlar Visit Åland erbjudanden för alla som vill semestra på Åland under sommaren. Besök sidan och hämta inspiration till en fin semester – eller hemester – du också!

Hemester – det vill säga semester som du tillbringar i eller nära ditt hem – är ett perfekt sätt att uppleva Åland på nya sätt. Dessutom är det till dubbel nytta eftersom du stöder de kämpande turistföretagen samtidigt som du njuter av det sköna semesterlivet.

Var hemestrar du i år?

Nu har du chansen att upptäcka Åland med nya ögon. Börja med ett besök på Visit Ålands kampanjsida och boka sen in din Ålandssemester.

Förutom alla erbjudanden tipsar man också om utflyktsmål, aktiviteter och annat roligt du kan uppleva på Åland. Använd sen hashtaggen #tillsammansförÅland för att berätta om dina nya smultronställen.

Ja, jag vill hemestra på Åland – ta mig till kampanjsidan!

Är du turistföretagare?

Visit Åland välkomnar alla turistföretagare att dela sina erbjudanden för hemestrande ålänningar på kampanjsidan. Allt man behöver göra är att skicka in sitt erbjudande tillsammans med en bild och kontaktuppgifter.

Även om man inte har ett speciellt erbjudande, men ändå vill dela med sig av sitt utbud, är man välkommen att höra av sig, hälsar Visit Åland.

Skicka info, bild och kontaktuppgifter till niko.micklin@visitaland.com och info@visitaland.com

Skådespelaren Matts Stenlund med en bukett med rosor.
Evenemang

Åländsk stand up med Matts Stenlund

Skådespelaren Matts Stenlund går från teater till stand up-show i helgens två föreställningar av ”Singelolycka på Tinder – en renodlad...

Mezzosopranen Jenny Carlstedt tolkar tyska kompositören Clara Schumann.
Evenemang

En konsert i ord och toner när Jenny tolkar Clara

Tyska Clara Schumann var en av 1800-talets mest berömda pianister och kompositörer. Under konserten ”Clara Schumann eftersom det handlar om ett verk av en kvinna” ger mezzosopranen Jenny Carlstedt sin tolkning av Claras intressanta levnadsöde.

Interiör från Compagniet restaurang och bar i Mariehamn med indisk touch.
Mat från Åland

Compagniet – en touch av Indien mitt i Mariehamn

Hotell Arkipelag välkomnar hösten med invigning av Compagniet, hotellets nya restaurang och bar med en känsla av orienten. En given...

Sovrum vid Klintvägen Apartments i Mariehamn.
Bo på Åland

Moderna och nymöblerade semesterlägenheter på Åland

Vill du bo bekvämt i en ljus och modern lägenhet under din semester på Åland? Klintvägen Apartments erbjuder flera barnvänliga, nymöblerade...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy