Aktiviteter

Testa Escape box på Åland!

Illustration för Escape box med ettor, nollor, texten password och en person i huva i bakgrunden.

Gillar du problemlösning? Jobbar du gärna i team? Saknar du upplevelsen av ett Escape room? Då ska du testa Escape box den 15-17 oktober tillsammans med Kodarklubben-Åland och Robotworkshop. 

Escape box är ett lagspel som du gör tillsammans med familjen, vännerna eller arbetskompisarna. Lite som ett samarbetspussel.

- Det är som Escape room men istället för att bryta sig ut ur ett rum ska man ta sig in i en låda genom att samarbeta och lösa uppgifter. Det är roligt och klurigt och man gör det som ett team, säger Ann-Sofi Perjus, styrelseordförande vid Kodarklubben rf. 

Annorlunda gruppevent

Escape box passar för tonåringar och uppåt. Till skillnad från ett Escape room går boxen att flytta och det är möjligt att flytta spelet mellan olika platser. Dessutom kan även personer med cellskräck spela Escape box.

- Vi har samarbetat med Robotworkshop länge, så det här är en vidareutveckling där utbildaren Jonny Björkström besöker oss för att hålla kvällskurser för barn och ungdomar vid Kodarklubben-Åland. Samtidigt får han använda vår lokal för att köra företags- och gruppevents med sina Escape boxar.

Sammanlagt finns två olika boxar att välja mellan – Meningen med livet och Jeffs leksakslåda. Den ena finns dessutom i två likadana exemplar.

- På så sätt kan köra samma box i två grupper och tävla mot varandra!

Vill du spela Escape box?

När: 15-17 oktober
Gruppstorlek: 4-6 personer
Tidsåtgång: en omgång tar cirka två timmar att spela.

Se en film om Escape box

Kontakta Kodarklubben

Kodarklubben berättar gärna mer om bokning, priser och annat som rör Escape box:

Fyll i kontaktformuläret på Kodarklubben.ax

Skicka ett meddelande till Kodarklubben via Facebook

Skådespelaren Matts Stenlund med en bukett med rosor.
Evenemang

Åländsk stand up med Matts Stenlund

Skådespelaren Matts Stenlund går från teater till stand up-show i helgens två föreställningar av ”Singelolycka på Tinder – en renodlad...

Mezzosopranen Jenny Carlstedt tolkar tyska kompositören Clara Schumann.
Evenemang

En konsert i ord och toner när Jenny tolkar Clara

Tyska Clara Schumann var en av 1800-talets mest berömda pianister och kompositörer. Under konserten ”Clara Schumann eftersom det handlar om ett verk av en kvinna” ger mezzosopranen Jenny Carlstedt sin tolkning av Claras intressanta levnadsöde.

Interiör från Compagniet restaurang och bar i Mariehamn med indisk touch.
Mat från Åland

Compagniet – en touch av Indien mitt i Mariehamn

Hotell Arkipelag välkomnar hösten med invigning av Compagniet, hotellets nya restaurang och bar med en känsla av orienten. En given...

Sovrum vid Klintvägen Apartments i Mariehamn.
Bo på Åland

Moderna och nymöblerade semesterlägenheter på Åland

Vill du bo bekvämt i en ljus och modern lägenhet under din semester på Åland? Klintvägen Apartments erbjuder flera barnvänliga, nymöblerade...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy