Evenemang

Teater Gården lockar med nyskriven komedi

Pjäsen Skilsmässofesten vid Teater Gården i sommar.

Intima och välspelade pjäser på Teater Gården är ett säkert sommartecken. I år bjuder gården in till nyskrivna komedin ”Skilsmässofesten” den 22 juni till 8 juli.

När Rosa hittar ett par okända underbyxor lägger hon snabbt lägger ihop ett och ett. Hon lämnar sin man Tore och tar med väninnan Elina ut på en skilsmässofest, där de firar Rosas nyvunna frihet samtidigt som de försöker hitta den okända älskarinnan. Men vems är egentligen underbyxorna?

- Det är en modern komedi med udd! säger Marc Svahnström, som står för text och regi.

- I teatersammanhang är det också ovanligt med två stora kvinnoroller som verkligen tar för sig och är fräcka på scenen. Det driver pjäsen framåt!

Skrattfest

Teatersällskapet Teater Gården huserar som namnet antyder på gården vid Gustaf Erikson-villan, GE-villan, vid Norra Esplanadgatan 5 i Mariehamn.

På den lilla utomhusscenen väntar professionella skådespelarna Edith Holmström, Jonna Nyman och Jon Henriksen på att få bjuda dig och sommarens alla teaterbesökare på härliga skratt och fina minnen.

Komedin har premiär vid midsommar och föreställningar fram till 8 juli.

Teater Gården presenterar Skilsmässofesten

Föreställningar den 22, 26, 28, 29 juni samt 1, 2, 3, 5, 6, 7 juli klockan 19-21.

Biljettbokning till Skilsmässofesten via Netticket.fi

Följ Teater Gården på Facebook

Anna och Obi Marquardt vid Ålands Karamelleriet.
Barnens Åland

Visste du att Åland smakar smultron?

Åtminstone när godistillverkaren Ålands Karamelleriet i Smakbyn fångar smaken av Åland i sina handgjorda karameller. Testa en Ålands Flagga...

Ön Klobben med sina sjöbodsliknande stugor och havet i horisonten.
Öar och skärgård

Klobben lockar med öppen ö

Verksamheten vid Silverskär Islands riktar sig vanligtvis bara till grupper, men den 14-15 juli har du möjlighet att besöka ön Klobben även...

Aland.com sommartävling logo.
Tävla med Aland.com

Delta i Aland.com's sommartävling och vinn ett veckoslut med vildmarksbad!

Från 16 juni till 13 juli kan du delta i vår fina sommartävling på Aland.com. Varje vecka presenterar vi en ny tävling där du kan vinna presentkort på allt från teater och Rockoffpass till restaurangbesök.

Skylt med alla sevärdheter vid fiskeläget i Käringsund.
Sevärt

I Eckerö finns något för alla

Konst, kultur, historia, mat och aktiviteter. Vad väljer du? I Eckerö tillbringar du lätt hela dagen. Pampigast i Eckerö är det gula post-...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy