Samarbete

Städning med fokus på miljö och kvalitet

Hand som tvättar ett fönster med grön vegetation i bakgrunden.

Städsystem hjälper dig att hålla rent och fint både i hemmet och på arbetsplatsen. Det miljöfokuserade städbolaget erbjuder alla typer av städtjänster och har också en välfylld städbutik med allt material för dig som hellre rengör själv. 

- Miljö och kvalitet är våra ledord, vi jobbar gärna ekologiskt och erbjuder alla tjänster inom städning. Från stort till smått, bland våra kunder finns både storföretag och enskilda hushåll och vi sköter allt från engångsuppdrag till löpande kontrakt, säger vd Pär Söderlind.

Nöjda kunder

Hittills är Städsystem det enda städföretaget på Åland som är ISO-certifierade inom både miljöledning och kvalité, det vill säga ISO 14001 och ISO 9001. 
- Vi jobbar fullt ut enligt vår miljöpolicy och följer kontinuerligt upp både arbete och miljöbelastning. Varje år får vi revision av externa ISO-kontrollanter som ser till att vi följer standarden.

Även internt är uppföljningen viktig och egenkontroller genomförs dagligen.
- Vi har en 100%-nöjd-kund-garanti, så vi följer alltid upp och kontrollerar alla jobb vi gör. Det är en trygghet för både oss själva och för kunderna, vi jobbar hårt för att hålla vår garanti och för att se till att du alltid är nöjd.

Stor trygghet

Företaget har i dag 30 anställda och därför möjlighet att vara tillgängliga alla dagar, dygnet runt, för de kunder som behöver en högre servicenivå. Per Söderlind berättar också att det är viktigt att kunna erbjuda trygga leveranser.
- Du kan lita på att vi håller tiderna, det märker vi att det är uppskattat.

Städsystems bil utanför butiken.

Det höga ansvarstagandet återkommer ute hos kunderna, som får full service på de maskiner som de köper i Städsystems egen butik.
- Vi vill att våra kunder ska få bäst resultat när de handlar från oss. Till exempel servar vi de åländska storköken genom att ställa in rätt dosering för deras diskmaskiner så att de fungerar optimalt.

Ekologiskt är populärt

Förutom maskiner och dammsugare hittar du allt du behöver inom städning och lokalvård i Städsystems butik på Godbyvägen 25. Ekologiska produkter från Sonett är särskilt populära.
- Försäljningen ökar kontinuerligt, det är jätteroligt. Och ju fler som köper desto mer bidrar vi alla till en bättre miljö.

Butiken är inte bara för proffs, utan här kan även privatpersoner handla professionella städredskap och städkemikalier.
- Det är unikt på Åland, det finns inte liknande butiker för privatpersoner i varken Sverige eller Finland!

Städtips från Städsystem

1. Börja alltid med att sätta på musik.
2. Ha ett städbälte med fickor eller förkläde på dig för att kunna plocka upp skräp och småsaker.
3. Använd olika färger på dina mikrofiberdukar, och använd olika färger för olika ändamål.
4. Gör ett poängsystem (guldstjärnor) för barnen när de hjälper till, där ett visst antal poäng ger dem en belöning.
5. När du är klar, belöna dig själv!

Dags att boka städning?

Kontakta Städsystem vid frågor och för mer information.

Godbyvägen 25, Mariehamn
Telefon växel +358 18 14399
stadsystem@aland.net
www.stadsystem.ax

Isfiskare på Åland har paus med grillning ute på isen.
Shopping

Bästa utrustningen för aktivt friluftsliv

Jakt- och fiskebutiken Äventyret har allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan. Här hittar du både utrustningen du behöver och tillbehören du inte visste att du saknade.

Tom Yum Goong, thaimat med räkor i skår omgiven av lök, lime, ingefära och chili.
Mat från Åland

Det är lätt att älska thaimat! 

Det thailändska köket är gott, kryddigt, smakrikt och går att variera i oändlighet. Vad är du sugen på idag? Friterat, wokat, ris, nudlar...

Orienteringskontroll i skogen.
Aktiviteter

Hittar du alla 50 kontroller i Jomala-skogen i september?

Vill du testa på orientering i din egen takt? Eller få en rolig anledning att gå ut i skog och mark? Då är ”Skogsråddet” något för dig!

Jon Henriksen och Niklas Häggblom i rollerna som Carl Björkman och Julius Sundblom i föreställningen Ålandskungen.
Evenemang

Ålandskungen – en viktig historielektion i lättsamt format

Musikalen Ålandskungen är en humoristisk berättelse om Ålands självstyrelse som lyfter händelserna och personerna kring Ålandsfrågan år 1917-1921.

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy