Aktiviteter

Slottsbanan nyöppnar

Vy med Kastelholms slott i bakgrunden från golfbana vid Ålands golfklubb.

Spela golf på en nyöppnad bana! Slottsbanan vid Ålands Golfklubb har byggts om rejält och enligt planerna öppnar den i juli.

I år är det dags för en ny golfupplevelse på Åland! Slottsbanan, Ålands äldsta golfbana, öppnar igen efter att ha varit stängd två säsonger för ombyggnad.

Golfbanearkitekten Philip Spogárd har stuvat om med besked. Allt har gjorts med två huvudmål – att förbättra kvaliteten och att öka kontakten till havsviken som ligger intill banan.

Läs mer om Slottsbanans nya vyer

Även kungar och prinsessor

Vid klubbens anläggning där shop, restaurang, omklädningsrum och övningsområden ingår, kan du också spela på Kungsbanan, en bana med 18 hål, och på Prinsessan med sex korthål.

ÅLANDS GOLFKLUBB
Kastelholm.
Tel. +358 18 41500
www.agk.ax

Flygfoto över växthuscaféet Humlan.
Mat från Åland

Goda smaker och fina upplevelser på Syskonhem i Norrby

Till släktgården Syskonhem i Norrby i Lemland välkomnar Malin och Matz Olsson alla som uppskattar god mat i lantlig miljö. På dagtid i...

trälåda öl
Mat från Åland

Närproducerat och alkoholfritt sommarens trender

Efter en vår där restauranger fått fokusera på take-away är sommaren är här och de åländska krogarna får öppna upp igen. Åland Just Nu ringde upp några åländska krogprofiler för att fråga vad sommarens trender kan tänkas bli.

Dejt
Hemester på Åland

Tre tips för den perfekta dejten

Pasta hemma vid köksbordet kan vara trevligt men på Sommaråland finns många romantiska platser att upptäcka. Här är tre exempel på hur man kan lyxa till det för en speciell dag eller helt vanlig måndag.

Linda Karlsson, Inger Nygård och Annika Åkerfelt i butiken Viktor Crafts & Design.
Shopping

Viktor, ett hantverkshus att upptäcka. Många gånger.

Viktor med café, konsthantverk, design och återbruk i trivsam blandning är en skattkista fylld med upplevelser för alla sinnen. När du rör...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy