Evenemang

Rockoff – sommarens stora musikfest

Artister uppträder på musikfestivalen Rockoff.

Ålands klart största musikfestival arrangeras som vanligt på torget mitt i Mariehamn den 23-31 juli. Utbudet är brett med många genrer.

Du kan se fram emot nio glada dagar fyllda med framträdanden av både nya stjärnor och välkända artister. Bland årets namn hittar du allt från D-A-D och Tungevaag & Raaban till Myra Granberg.

Rockoff är en härlig city-festival som lockar både nya och gamla besökare till torget. Här träffas och umgås man i alla åldrar och njuter av musik, sommar och en fantastisk stämning. Under evenemanget präglas hela staden av festivalvimlet med glad stämning i hela staden. Dagarna innan festivalen växer flera scener och serveringar fram på torget. 

Musiken tystnar aldrig på Rockoff

Som vanligt bjuder spelschemat på en bra artistmix med stor bredd av olika musikgenrer. Från Markoolio och Arvingarna till Loreen, Hoffmaestro, Tjuvjakt och -Steve ´n´ Seagulls.

Mellan de stora artistakterna underhåller festivalens husband på den lilla scenen i serveringsområdet. 

Tre kvinnor står med sina cyklar med vattnet i bakgrunden på Åland.
Aktiviteter

Cykla till vandring på Nåtö och Järsö

Söder om Mariehamn går vägen över ett pärlband av öar. Den uppskattas av cyklister som får uppleva skärgårdsnaturen på nära håll. Man kan också kombinera cykelturen med en vandring i en vacker löväng.

Garner i mängder i butiken Therese Broderi i Mariehamn.
Shopping

Garner, lädervaror och antika saker

Allt fler har stickat allt mer under pandemin. Om man vill köpa garn i Mariehamn går man till Therese Broderi o Garn. En mer välfylld...

Barn klättrar på äventyrsbanan Flow Park i Vårdö.
Barnens Åland

Äventyr, vandring och mat på Vårdö

På Vårdö finns aktiviteter för olika smaker. Äventyrsbanan Flow Park passar dem som gillar utmaningar uppe i luften, vandringsleden på Lövö dem som helst håller sig på marknivå.

Johanna Delfs bakom butiksdisken vid badhotellet Carlsro.
Mat från Åland

Badhotell Carlsro – ett utmärkt mål för utfärden

Insup en atmosfär av 1900-talet och en skön blandning av åländskt och danskt. Åk till Carlsro Badhotell – det nya landmärket i Degerby...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy