Se & Göra

Onsdagskväll på stan med kompisar och quiz

Bild på drinkar i baren på Indigo restaurang & bar.

Spelkväll och höstmys går hand i hand – vad passar då bättre än frågesport tillsammans med goda vänner? Varje onsdag jämna veckor bjuder Indigo in till pubquiz uppe i baren – välkommen med! 

Indigo brukar marknadsföra sig som ditt andra vardagsrum. Aldrig stämmer det så väl som under de omtyckta onsdagsquizen under ledning av Michael ”Icke” Hancock. Då samlas vänner i olika konstellationer för att umgås och tävla tillsammans mot de andra deltagande lagen. Givetvis går det också tävla på egen hand.

- Icke Hankock är lekledare och ställer kluriga frågor om musik, film, kultur, historia, Åland, geografi och mycket mer, säger Indigos krögare Stig Grönlund.

Du behöver inte förhandsanmäla dig, men ett tips är komma i god tid. Särskilt om du vill ha en bra plats, eller hinna äta innan.

Foto: Kim Lindström Photography

Pubquiz på Indigo

Hösten 2023 blir det pubquiz följande onsdagar:

18 oktober
1, 15 och 29 november 
Julquiz den 13 december.  

Start klockan 19.

Besök Indigo.ax för att kolla in bistromenyn.

Sportfiske i solnedgången på Åland
Aktiviteter

Räkna med napp på Fiske-Åland!

Fiske-Åland har öppet dygnet runt, året runt. Fångstmetoderna kan variera, fisken likaså. Ibland är det högsäsong för öring, ibland för lax...

Vinprovning av rödvin tillsammans med vänner.
Mat från Åland

Ett sätt att umgås kring vin tillsammans med likasinnade

Gillar du vin så mycket att du gärna träffar andra för att provsmaka och prata om just vin? Då är Vinföreningen Munskänkarna på Åland en...

Potatis och lök i korgar på Åland.
Mat från Åland

Tänk axgant – närodlat och härproducerat!

Många små producenter och en stor bredd! Lokalproducerat på Åland betyder allt från frukt och grönt till havtorn och honung. I skördetider...

Gult vetefält med skog, moln, blå himmel och ett rött hus i bakgrunden.
Mat från Åland

Axgan? Vad är det?

Axgan är ett helhetsbegrepp som beskriver en person som lever, äter och konsumerar åländska produkter och råvaror på Åland.

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy