Fakta om Åland

Nya Ålandsappen samlar allt du behöver om Åland!

Allt om Åland i smidigt fickformat i Ålandsappen.

Nu får du nyheter, väder, turlistor, restauranger, badstränder och allt annat som viktigt och bra att ha i en och samma Ålandsapp. Det gör det enkelt, snabbt och smidigt att hitta det du behöver!

I Ålandsappen finns senaste nyheterna, viktig samhällsinformation, lunchguiden, vandringsleder, evenemang, aktiviteter och mycket mer. Allt uppdateras i realtid och hämtas från webbplatser och sociala medier. Dessutom kan du skräddarsy innehållet enligt dina intressen för att filtrera ut just den information du vill läsa.

Svajpa för mer innehåll

Målet är att samla allt som är viktigt och bra att ha i en och samma Ålandsapp. Du slipper ha flera olika appar i mobilen och behöver inte leta runt på nätet för att hitta det du vill veta om Åland. Appen fylls kontinuerligt på med nya aktörer och mer information. 

Vill du hitta kommande evenemang? Svajpa vänster och sök på datum eller använd filtreringarna för att hitta rätt evenemang för dig. Förutom utställningar hittar du allt från teatrar och konserter till marknader, bio, guidade turer, nöjen och livemusik.

Svajpa vidare för att hitta turlistor, samhällsnyttig information, senaste nytt från finans och näringsliv samt lunchguiden på Aland.com.

Kolla in hamburgermeny

Lunchguiden finns också som smidig knapp på startsidan tillsammans med genvägar till väder, sjöväder och badstränder. Om du scrollar neråt på startsidan hittar du ännu fler användbara knappar, bland annat till marknaden, telefonkatalogen, TV-tablån, algläget och branschguiden varvat med nyheter och information från företag, organisationer och föreningar.

Tips! Glöm inte länkarna under hamburgermenyn högst upp till vänster. Här finns senaste nytt inom intresseområden som Mat & Nöje, Se & Göra, Shopping och Föreningsliv!

Fakta om Ålandsappen

Ålandsappen är ett samarbete mellan Ålandstidningen och Vibb och är gratis att ladda ner från App Store och Google Play.

Vill du synas i appen?

Läs mer om annonsering i Ålandsappen på Vibb.ax

Tom Yum Goong, thaimat med räkor i skår omgiven av lök, lime, ingefära och chili.
Mat från Åland

Det är lätt att älska thaimat! 

Det thailändska köket är gott, kryddigt, smakrikt och går att variera i oändlighet. Vad är du sugen på idag? Friterat, wokat, ris, nudlar...

Orienteringskontroll i skogen.
Aktiviteter

Hittar du alla 50 kontroller i Jomala-skogen i september?

Vill du testa på orientering i din egen takt? Eller få en rolig anledning att gå ut i skog och mark? Då är ”Skogsråddet” något för dig!

Jon Henriksen och Niklas Häggblom i rollerna som Carl Björkman och Julius Sundblom i föreställningen Ålandskungen.
Evenemang

Ålandskungen – en viktig historielektion i lättsamt format

Musikalen Ålandskungen är en humoristisk berättelse om Ålands självstyrelse som lyfter händelserna och personerna kring Ålandsfrågan år 1917-1921.

Glas och flaskor med cider och öl från Open Water Brewery.
Mat från Åland

Smakar gott med åländskt i glaset!

På Åland tillverkas ädla drycker i olika smaker hos våra lokala bryggerier och brännerier. Från öl och cider till starkare drycker. På Åland...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy