Fakta om Åland

Nya Ålandsappen samlar allt du behöver om Åland!

Allt om Åland i smidigt fickformat i Ålandsappen.

Nu får du nyheter, väder, turlistor, restauranger, badstränder och allt annat som viktigt och bra att ha i en och samma Ålandsapp. Det gör det enkelt, snabbt och smidigt att hitta det du behöver!

I Ålandsappen finns senaste nyheterna, viktig samhällsinformation, lunchguiden, vandringsleder, evenemang, aktiviteter och mycket mer. Allt uppdateras i realtid och hämtas från webbplatser och sociala medier. Dessutom kan du skräddarsy innehållet enligt dina intressen för att filtrera ut just den information du vill läsa.

Svajpa för mer innehåll

Målet är att samla allt som är viktigt och bra att ha i en och samma Ålandsapp. Du slipper ha flera olika appar i mobilen och behöver inte leta runt på nätet för att hitta det du vill veta om Åland. Appen fylls kontinuerligt på med nya aktörer och mer information. 

Vill du hitta kommande evenemang? Svajpa vänster och sök på datum eller använd filtreringarna för att hitta rätt evenemang för dig. Förutom utställningar hittar du allt från teatrar och konserter till marknader, bio, guidade turer, nöjen och livemusik.

Svajpa vidare för att hitta turlistor, samhällsnyttig information, senaste nytt från finans och näringsliv samt lunchguiden på Aland.com.

Kolla in hamburgermeny

Lunchguiden finns också som smidig knapp på startsidan tillsammans med genvägar till väder, sjöväder och badstränder. Om du scrollar neråt på startsidan hittar du ännu fler användbara knappar, bland annat till marknaden, telefonkatalogen, TV-tablån, algläget och branschguiden varvat med nyheter och information från företag, organisationer och föreningar.

Tips! Glöm inte länkarna under hamburgermenyn högst upp till vänster. Här finns senaste nytt inom intresseområden som Mat & Nöje, Se & Göra, Shopping och Föreningsliv!

Fakta om Ålandsappen

Ålandsappen är ett samarbete mellan Ålandstidningen och Vibb och är gratis att ladda ner från App Store och Google Play.

Vill du synas i appen?

Läs mer om annonsering i Ålandsappen på Vibb.ax

Teateraffisch för Folk och rövare i Kamomilla stad vid Teaterföreningen i Mariehamn.
Evenemang

Skoj och skratt med Kasper, Jesper och Jonatan

Om du vill unna dig en stund med glada skratt och upptåg ska du boka en biljett till Folk och rövare i Kamomilla stad. Pjäsen spelas i...

Basutställningen vid Ålands kulturhistoriska museum i Mariehamn
Museer på Åland

Ett år av museiupplevelser med museikortet

Ge dig själv det bästa museiåret genom att köpa Ålands museums årskort. I det personliga kortet ingår fri entré till utställningar och...

Närbild på vågor och blått vatten.
Evenemang

Sjömanshustrun intar scenen – äntligen är hon tillbaka!

En monolog med kvinna som vågar tala ut om livet som sjömanshustru, ackompanjerad av musikerna Ella Grüssner Cromwell-Morgan och Kristoffer...

Händer som skär upp mat på förrättstallrik.
Mat från Åland

Ät gott och umgås under restaurangdagarna

Ta med dig familjen eller vännerna och njut av god mat till bra pris under Restaurangdagarna på Åland den 23-28 januari. Restaurangdagarna...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy