Fakta om Åland

Nya Ålandsappen samlar allt du behöver om Åland!

Allt om Åland i smidigt fickformat i Ålandsappen.

Nu får du nyheter, väder, turlistor, restauranger, badstränder och allt annat som viktigt och bra att ha i en och samma Ålandsapp. Det gör det enkelt, snabbt och smidigt att hitta det du behöver!

I Ålandsappen finns senaste nyheterna, viktig samhällsinformation, lunchguiden, vandringsleder, evenemang, aktiviteter och mycket mer. Allt uppdateras i realtid och hämtas från webbplatser och sociala medier. Dessutom kan du skräddarsy innehållet enligt dina intressen för att filtrera ut just den information du vill läsa.

Svajpa för mer innehåll

Målet är att samla allt som är viktigt och bra att ha i en och samma Ålandsapp. Du slipper ha flera olika appar i mobilen och behöver inte leta runt på nätet för att hitta det du vill veta om Åland. Appen fylls kontinuerligt på med nya aktörer och mer information. 

Vill du kolla öppettider för närmaste restaurang? Svajpa vänster och använd Upptäck Åland för att hitta rätt. Förutom restauranger och caféer hittar du även aktiviteter, sevärdheter och tips på boende.

Svajpa vidare för att hitta turlistor, samhällsnyttig information, senaste nytt från finans och näringsliv samt lunchguiden på Aland.com.

Kolla in hamburgermeny

Lunchguiden finns också som smidig knapp på startsidan tillsammans med genvägar till väder, sjöväder och badstränder. Om du scrollar neråt på startsidan hittar du ännu fler användbara knappar, bland annat till marknaden, telefonkatalogen, TV-tablån, algläget och branschguiden varvat med nyheter och information från företag, organisationer och föreningar.

Tips! Glöm inte länkarna under hamburgermenyn högst upp till vänster. Här finns senaste nytt inom intresseområden som Mat & Nöje, Se & Göra, Shopping och Föreningsliv!

Fakta om Ålandsappen

Ålandsappen är ett samarbete mellan Ålandstidningen och Vibb och är gratis att ladda ner från App Store och Google Play.

Vill du synas i appen?

Läs mer om annonsering i Ålandsappen på Vibb.ax

Anna och Obi Marquardt vid Ålands Karamelleriet.
Barnens Åland

Visste du att Åland smakar smultron?

Åtminstone när godistillverkaren Ålands Karamelleriet i Smakbyn fångar smaken av Åland i sina handgjorda karameller. Testa en Ålands Flagga...

Ön Klobben med sina sjöbodsliknande stugor och havet i horisonten.
Öar och skärgård

Klobben lockar med öppen ö

Verksamheten vid Silverskär Islands riktar sig vanligtvis bara till grupper, men den 14-15 juli har du möjlighet att besöka ön Klobben även...

Aland.com sommartävling logo.
Tävla med Aland.com

Delta i Aland.com's sommartävling och vinn ett veckoslut med vildmarksbad!

Från 16 juni till 13 juli kan du delta i vår fina sommartävling på Aland.com. Varje vecka presenterar vi en ny tävling där du kan vinna presentkort på allt från teater och Rockoffpass till restaurangbesök.

Skylt med alla sevärdheter vid fiskeläget i Käringsund.
Sevärt

I Eckerö finns något för alla

Konst, kultur, historia, mat och aktiviteter. Vad väljer du? I Eckerö tillbringar du lätt hela dagen. Pampigast i Eckerö är det gula post-...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy