Bo på Åland

Moderna och nymöblerade semesterlägenheter på Åland

Sovrum vid Klintvägen Apartments i Mariehamn.

Vill du bo bekvämt i en ljus och modern lägenhet under din semester på Åland? Klintvägen Apartments erbjuder flera barnvänliga, nymöblerade och fullt utrustade lägenheter med bäddplats upp till 10 gäster i Mariehamn.

- Lägenheterna är mycket uppskattade av barnfamiljer, par, seniorer, golfare, cykelturister och mindre grupper, säger den engagerade ägaren Björn Lahti vid Klintvägen Apartments .

Trivsamt och bekvämt

Klintvägen Apartments semesterlägenheter är belägna i ett lugnt och grönt villaområde på promenad- och cykelavstånd till centrala Mariehamn. Snabb och enkel incheckning med kodlås dygnet runt, året runt.

Flera av lägenheterna har egen balkong eller uteplats. Du kan också slå dig ner på innergården och koppla av på soldäcket eller gräsmattan, som är perfekt för lek, eller avnjuta en god sommarmiddag som du grillar på uteplatsen.

Smart-TV, gratis WiFi och Netflix finns i alla lägenheter. I tvåorna och treorna finns dessutom Playstation 4 och tvättmaskin.

Upptäck Åland

På Åland och i Mariehamn finns mycket att se och göra. På bekvämt gångavstånd från lägenheten hittar du stadens alla butiker, caféer, restauranger och muséer. Dessutom är det nära till badhuset Mariebad samt deras sandstrand, flera lekplatser samt de andra tre sandstränderna i Mariehamn – Lilla Holmen, Gröna Udden och Nabben.

För dig som vill uppleva den vackra landsbygden och Ålands många sevärdheter rekommenderar vi bilen eller en längre cykeltur. Besök gärna Kastelholms slott och Bomarsunds fästningsruiner. Glöm inte att stanna till vid mysiga gårdscaféer och restauranger längs vägen.

Välutrustade lägenheter

I boendet ingår smidig och kostnadsfri bilparkering utanför lägenheten. Om du vill hyra cykel är det möjligt under perioden april till oktober.

- Vi är mycket stolta över våra höga gästbetyg och ser fram emot att välkomna just dig som gäst till Klintvägen Apartments. Alla lägenheter har barnmatstol, babybad, leksaker, potta, babysäng kan hyras separat, det är 100 meter till närmaste lekplats och 600 meter till Mariebad och närmaste sandstrand, avslutar Björn.

Barn som tittar i en skattkista i lekrummet vid Ålands sjöfartsmuseum.
Barnens Åland

Fira Finland med skeppsråttan Ruby

Familjedag på Ålands sjöfartsmuseum den 6 december är numera en kär tradition, så även i år. På självständighetsdagen är du välkommen på en...

Julig stämningsbild med glögg, pepparkakor, kanel och pynt.
Hemester på Åland

Hitta julstämningen på Åland

Njut av julens många höjdpunkter på Åland. Bland trivsamma marknader och dukade julbord tar det inte länge innan julstämningen infinner sig...

Anders Widesköld och Fredrik Lind vid WL Profile.

Anlita proffsen när du behöver hjälp med företagsprofileringen

Anders Widesköld och Fredrik Lind vid WL Profile har lång erfarenhet av profilreklambranschen och hjälper företag och föreningar att stärka...

Händer som håller i mobiltelefoner.
Om Aland.com

Snabbkoll på nyhetsflödet – det har aldrig varit enklare! 

När är den efterfrågade mediasidan på Aland.com tillbaka! Här har vi samlat det senaste i nyhetsflödet så att du enkelt kan hänga med i vad...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy