Bo på Åland

Moderna och nymöblerade semesterlägenheter på Åland

Sovrum vid Klintvägen Apartments i Mariehamn.

Vill du bo bekvämt i en ljus och modern lägenhet under din semester på Åland? Klintvägen Apartments erbjuder flera barnvänliga, nymöblerade och fullt utrustade lägenheter med bäddplats upp till 10 gäster i Mariehamn.

- Lägenheterna är mycket uppskattade av barnfamiljer, par, seniorer, golfare, cykelturister och mindre grupper, säger den engagerade ägaren Björn Lahti vid Klintvägen Apartments .

Trivsamt och bekvämt

Klintvägen Apartments semesterlägenheter är belägna i ett lugnt och grönt villaområde på promenad- och cykelavstånd till centrala Mariehamn. Snabb och enkel incheckning med kodlås dygnet runt, året runt.

Flera av lägenheterna har egen balkong eller uteplats. Du kan också slå dig ner på innergården och koppla av på soldäcket eller gräsmattan, som är perfekt för lek, eller avnjuta en god sommarmiddag som du grillar på uteplatsen.

Smart-TV, gratis WiFi och Netflix finns i alla lägenheter. I tvåorna och treorna finns dessutom Playstation 4 och tvättmaskin.

Upptäck Åland

På Åland och i Mariehamn finns mycket att se och göra. På bekvämt gångavstånd från lägenheten hittar du stadens alla butiker, caféer, restauranger och muséer. Dessutom är det nära till badhuset Mariebad samt deras sandstrand, flera lekplatser samt de andra tre sandstränderna i Mariehamn – Lilla Holmen, Gröna Udden och Nabben.

För dig som vill uppleva den vackra landsbygden och Ålands många sevärdheter rekommenderar vi bilen eller en längre cykeltur. Besök gärna Kastelholms slott och Bomarsunds fästningsruiner. Glöm inte att stanna till vid mysiga gårdscaféer och restauranger längs vägen.

Välutrustade lägenheter

I boendet ingår smidig och kostnadsfri bilparkering utanför lägenheten. Om du vill hyra cykel är det möjligt under perioden april till oktober.

- Vi är mycket stolta över våra höga gästbetyg och ser fram emot att välkomna just dig som gäst till Klintvägen Apartments. Alla lägenheter har barnmatstol, babybad, leksaker, potta, babysäng kan hyras separat, det är 100 meter till närmaste lekplats och 600 meter till Mariebad och närmaste sandstrand, avslutar Björn.

Flygfoto över växthuscaféet Humlan.
Mat från Åland

Goda smaker och fina upplevelser på Syskonhem i Norrby

Till släktgården Syskonhem i Norrby i Lemland välkomnar Malin och Matz Olsson alla som uppskattar god mat i lantlig miljö. På dagtid i...

trälåda öl
Mat från Åland

Närproducerat och alkoholfritt sommarens trender

Efter en vår där restauranger fått fokusera på take-away är sommaren är här och de åländska krogarna får öppna upp igen. Åland Just Nu ringde upp några åländska krogprofiler för att fråga vad sommarens trender kan tänkas bli.

Dejt
Hemester på Åland

Tre tips för den perfekta dejten

Pasta hemma vid köksbordet kan vara trevligt men på Sommaråland finns många romantiska platser att upptäcka. Här är tre exempel på hur man kan lyxa till det för en speciell dag eller helt vanlig måndag.

Linda Karlsson, Inger Nygård och Annika Åkerfelt i butiken Viktor Crafts & Design.
Shopping

Viktor, ett hantverkshus att upptäcka. Många gånger.

Viktor med café, konsthantverk, design och återbruk i trivsam blandning är en skattkista fylld med upplevelser för alla sinnen. När du rör...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy