Barnens Åland

Massor med skoj på Leklandet

Vy över uppblåsbara attraktioner på Leklandet i Bollhalla.

Alla med leksinnet i behåll trivs bland roligheterna på Leklandet i Bollhalla i Mariehamn. Nytt för i år är en hinderbana.

- Även i år har vi ett samarbete med Mariehamn Lawn-tennis Klubb, MLK, gällande Leklandet i Bollhalla, säger vd Mattias Eriksson. Bollhalla fungerar bra som lokal med generös takhöjd och bra underlag, det finns även café med bra översikt över hallen.

Flytten innebär att det är lite färre attraktioner än normalt, men att Leklandet ligger inom Mariehamns stadsgränser. I år får Leklandets och MLK:s samarbetsprojekt möjlighet att sprida ut sina roligheter på två banor.

Vilken blir din favorit?

Oavsett om du är två år eller vuxen så hittar du garanterat något roligt att göra bland alla aktiviteter. Här finns 10 uppblåsbara attraktioner att krypa, klättra, hoppa och busa runt i. 

- Rutschkanan var jätteroligt, berättar den nöjda besökaren Märta Lindén, 7 år. Jag kunde ta en studs innan jag åkte ner och då hoppade jag jättehögt!

Besök Leklandet i Bollhalla

Norrbölevägen, Mariehamn.
Leklandet.ax
Mlktennis.com/leklandet

Öppet

Leklandet är öppet 16 juni till 14 augusti.

Öppettider: dagligen klockan 11.00-18.00

Pris

Inträde: 10 euro för barn fyllda 2 år, gratis för vuxna följeslagare.

Glada kvinnor handlar på sommarloppis utomhus.
Samarbete

Välkommen till sommarens maritima folkfest i Mariehamn!

Sjöfartsstaden hissar sina segel extra stolt under den glada sommarfesten Sail Åland. Välkommen till Mariehamn den 22-25 juli! - Det blir...

Stenar på röd granit.
Samarbete Må bra

Njut mer av Åland - hitta sköna behandlingar här!

Lugnet i vår åländska skärgårdsnatur är magisk. Ta hjälp av lokala experter för att hitta sköna och rofyllda upplevelser! Yogainstruktörer...

Tjej som paddlar i röd kajak på Åland.
Hemester på Åland

Upplev mer av Åland - hitta aktiviteter här!

Vår åländska skärgårdsnatur är magisk. Ta hjälp av lokala experter för att hitta det du vill göra! Fiskeguider visar dig de bästa...

Collage med pärmbilder för turistbroschyren Åland Guide 2021.
Fakta om Åland

Åland Guide - din bästa följeslagare

Åland Guide är din bästa följeslagare när du vill upptäcka Åland! I broschyren hittar du tips på aktiviteter, evenemang och sevärdheter över...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy