Om Aland.com

Hej Åland – här är nya Aland.com!

Aland.com teamet

Äntligen har Aland.com fått nya kläder! Välkommen in och se dig omkring hälsar Jenny, Simon och Pia på Aland.com-redaktionen. 
- Vi fortsätter bygga vidare på vårt fina innehåll och serva våra besökare med allt från evenemang och semestertips till företag i branschguiden och info om dagens lunch.
Aland.com läser du nu lika smidigt i telefonen som i dator och tablet.

Sen tidigare är Aland.com mest känd för sin omtyckta lunchguide. Den digitala Ålandsguiden har också mycket annat för ålänningar och turister!
- Vi hjälper dig med allt från sommarens bästa utflyktstips till att hitta kontaktuppgifter till närmaste elektriker.

Allt om Åland

Ända sen 2009 har Aland.com samlat allt du behöver veta om Åland genom redaktionella artiklar, evenemang, matnyttiga annonser och kontaktuppgifter till privatpersoner, företag och organisationer. I branschguiden, som är Ålands motsvarighet till Gula Sidorna, hittar du allt från jurister till plattläggare.

- Du klickar dig enkelt fram med hjälp av kategorierna i branschguiden – eller så använder du det förnyade söket som du hittar högst upp på alla sidor, tipsar Simon. Om du inte hittar det du söker direkt kan du filtrera sökresultatet efter företag, telefonnummer, artiklar, evenemang, företagspresentationer eller andra relevanta sidor på Aland.com.

Sök i branschguiden

Dagens lunch - nu hela veckan

Även lunchguiden har fått nytt utseende och nya funktioner, men den goda maten är förstås samma som tidigare. En nyhet är att krögare med helgöppet numera kan välja att publicera sina menyer i lunchguiden även på lördagar och söndagar. 

Besök lunchguiden

Vad händer på Åland?

Svaret hittar du evenemangsguiden på Aland.com och bland alla reportage om mat, nöjen, aktiviteter, shopping, sevärt, kultur, vardagsliv, nyheter och allt annat som är bra och roligt att veta om Åland. Oavsett om du är gäst eller ålänning.

Kolla in evenemangskalendern

Vi välkomnar dig till nya Aland.com – med nytt utseende och ny teknisk plattform i Drupal, förnyad struktur och omarbetat innehåll!

Vad tycker du? Ge oss dina synpunkter! 

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och vårt mål är att vara ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är du som läsare en av våra viktigaste källor, så glöm inte att tipsa oss!

Vi vill också att du berättar vad tycker om nya Aland.com. Vad är bra och vad behöver vi förbättra?

Vi vill ha feedback! Mejla oss på info@aland.com

Tack på förhand för hjälpen – vi uppskattar alla tankar och åsikter som hjälper oss att vidareutveckla sajten!

Flygfoto över växthuscaféet Humlan.
Mat från Åland

Goda smaker och fina upplevelser på Syskonhem i Norrby

Till släktgården Syskonhem i Norrby i Lemland välkomnar Malin och Matz Olsson alla som uppskattar god mat i lantlig miljö. På dagtid i...

trälåda öl
Mat från Åland

Närproducerat och alkoholfritt sommarens trender

Efter en vår där restauranger fått fokusera på take-away är sommaren är här och de åländska krogarna får öppna upp igen. Åland Just Nu ringde upp några åländska krogprofiler för att fråga vad sommarens trender kan tänkas bli.

Dejt
Hemester på Åland

Tre tips för den perfekta dejten

Pasta hemma vid köksbordet kan vara trevligt men på Sommaråland finns många romantiska platser att upptäcka. Här är tre exempel på hur man kan lyxa till det för en speciell dag eller helt vanlig måndag.

Linda Karlsson, Inger Nygård och Annika Åkerfelt i butiken Viktor Crafts & Design.
Shopping

Viktor, ett hantverkshus att upptäcka. Många gånger.

Viktor med café, konsthantverk, design och återbruk i trivsam blandning är en skattkista fylld med upplevelser för alla sinnen. När du rör...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy