Evenemang

Fotbollsfest mitt i Mariehamn

Fotbollsspelare i närkamp på stor arena.

Boquerian bjuder in alla fotbollsentusiaster att heja fram sina favoritlag under fotbolls-EM den 10 juni till 12 juli. Slå dig ner på restaurangens stora uteservering och njut av den glada stämningen.

- Vi gör vårt yttersta för att skapa en fantastisk fotbollsstämning mitt i Mariehamn, säger arrangören Dennis Jansson i ett pressmeddelande. 

- Människor samlas gärna och ser på fotboll tillsammans då det är en social sport. Vi kommer ge publiken fina, coronasäkra förutsättningar att njuta av fotboll och stämningen runt om. Läget mitt i stan gör att vi både fångar de mest fotbollsintresserade och de som bara vill titta in lite snabbt.

Målsättningen är att skapa en åländsk folkfest under fotbolls-EM, där matcherna visas på två stora LED storbildsskärmar på Boquerians uteservering. Även om du inte kan se EM på plats blir livekänslan åtminstone lite större när du får se Europas bästa fotbollsländer göra upp om EM-titeln tillsammans med andra. 

Även grönvitt 

Fotbollsfesten tjuvstartar redan den 10 juni när Boquerian sänder IFK Mariehamns bortamatch mot FC Inter den 10 juni klockan 18.

Förutom fotbolls-EM sänder man även IFK:s bortamatcher den 30 juni mot SJK klockan 18.30 och den 12 juli mot FC KTP, som också har avspark klockan 18.30.

Besök fotbolls-EM på Boquerian

Torggatan 13, Mariehamn.
Ingång från Torggatan eller via Sittkoffs Galleria. Fri entré till området.
Telefon +358 18 17660 
www.boquerian.ax

Läs också

Glada kvinnor handlar på sommarloppis utomhus.
Samarbete

Välkommen till sommarens maritima folkfest i Mariehamn!

Sjöfartsstaden hissar sina segel extra stolt under den glada sommarfesten Sail Åland. Välkommen till Mariehamn den 22-25 juli! - Det blir...

Stenar på röd granit.
Samarbete Må bra

Njut mer av Åland - hitta sköna behandlingar här!

Lugnet i vår åländska skärgårdsnatur är magisk. Ta hjälp av lokala experter för att hitta sköna och rofyllda upplevelser! Yogainstruktörer...

Tjej som paddlar i röd kajak på Åland.
Hemester på Åland

Upplev mer av Åland - hitta aktiviteter här!

Vår åländska skärgårdsnatur är magisk. Ta hjälp av lokala experter för att hitta det du vill göra! Fiskeguider visar dig de bästa...

Collage med pärmbilder för turistbroschyren Åland Guide 2021.
Fakta om Åland

Åland Guide - din bästa följeslagare

Åland Guide är din bästa följeslagare när du vill upptäcka Åland! I broschyren hittar du tips på aktiviteter, evenemang och sevärdheter över...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy