Shopping

Favoritkläder för vardag och fest

Personal i klädbutiken Modex.

Modex i Maxinge lockar med ett stort utbud av mode och kläder för alla åldrar och smaker. Bland butikens kvalitetsmärken för damer, herrar och unga vuxna är det lätt att hitta nya favoriter. Oavsett om det är för jobbet, fritiden eller nästa festlighet.

- Vi satsar på mode med hög kvalitet och ser oss som ett komplement till de stora kedjorna, säger ägaren Tom Forsbom. Vårt sortiment har stor bredd och medelhög prisnivå, det är uppskattat bland våra kunder. 

Även om de flesta känner till Modex är det många som ännu inte är bekanta med butikens utbud.
- Nya besökare blir ofta förvånade över att vi har en så stor butik med bra bredd och många varumärken. Soyaconcept är till exempel ett omtyckt märke som vi har sålt länge, det är bra kläder till bra medelpris med fin stil och passform. Även Part Two, Kaffe, MAC Jeans och kvalitetskoftor från Sibin Linnebjerg är populära.

Skyltfönster på nätet

För att bättre kunna presentera utbudet i butiken satsar Modex på att visa upp både bassortimentet och nyheterna på sin webbplats, Modex.ax.
- Här kan vi visa upp våra produkter dygnet runt. Det är en fördel för våra kunder att de i lugn och ro kan bekanta sig med sortimentet hemifrån.

Damkläder i butiken Modex.
Modex lockar med ett stort urval av kvalitetsmärken.

När du hittar något du gillar kan du antingen besöka butiken och shoppa själv, eller så kontaktar du Modex och ber om att få hemleverans via posten.
- Vi är glada över att många vill stöda det lokala utbudet och handlar från oss även om de hittat inspirationen på nätet.

In i provrummet

Bäst är det förstås om du har möjlighet att komma in och pröva kläderna innan du handlar. Särskilt när det gäller byxor. Eftersom det finns så många varumärken och modeller att välja mellan är byxor svårare att köpa utan att testa. 
- Vi hjälper dig att hitta rätt, oavsett om du vill ha hög eller låg midja, smala eller vida ben.

Undantaget är när du redan tidigare har köpt byxor i samma modell. Då kan du köpa säsongens färger oprövade eftersom du redan vet att byxorna passar dig och din stil.

Tom Forsbom tipsar också om att ta kontakt när du är ute efter något speciellt. Modex hjälper gärna till att hitta det rätta plagget för dig.
- Abecita är till exempel ett nytt märke för oss med underkläder och badkläder, så fråga gärna ifall det är något du saknar!

Från casual till frack

När det gäller herrmodet är Signal ett populärt märke medan Lindbergh är storfavoriten. 
- Lindbergh är ett varumärke med tre olika kollektioner som passar både ung och gammal. De har sin ungdomslinje men också en casual kollektion och en mer dressad kollektion med kostymer, säger Tom, och tillägger:

- Många unga köper sin första kostym hos oss till konfirmationen eller studenten. Vi har också ett bassortiment för dig som är ute efter frack eller smoking, och om du inte hittar det du söker kan vi beställa åt dig. 

Herrkläder hos Modex.
Från casual till kalas bland herrmodet.

Förutom kostymerna erbjuder Modex även slipsar, näsdukar, bälten, sockor och kalsonger för dig som vill verkligen vill ha hela outfiten. På damsidan finns allt från utvalda handväskor till andra accessoarer.

Välkommen in till Modex för dina modefynd!

Besök Modex i Maxinge Center

Sparvägen 1, Jomala
Telefon +358 18 31615
Modex.ax

Följ Modex på Facebook

Följ Modex på Instagram

Barn med tomteluvor på torget i Mariehamn.
Shopping

Besök en julmarknad!

Upplev den varma stämningen och julens alla välbekanta dofter och smaker. På julens marknader hittar du allt som hör julen till - och lite till!

Besökare och sjörövarflagga vid Ålands sjöfartsmuseum.
Museer på Åland

Decemberskoj i sjöfartsmuseet!

Det är full fart i Ålands sjöfartsmuseum under december. Lagom till årets familjedag öppnar kuriosakabinettet äntligen upp igen. Dessutom är det sista månaden med utställningen Hildas doft.

Person sitter på huk och knyter träningsskor en solig höst eller vinterdag.
Aktiviteter

Nyårsruset jubilerar – tänker du delta?

Åland Just Nu har träffat Mona-Lisa Wasström, verksamhetsledare för Ålands motionsförbund och arrangör för nyårsruset den 31 december.

Bestick och servett i julinspirerad dukning i guld.
Mat från Åland

Boka julbord på Åland

Julen närmar sig och de åländska restaurangerna är redo att duka upp sina dignande julbord. Ta med dig familjen, vännerna eller...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy