Boka annons i guiden alla läser!

Collage med pärmbilder för turistbroschyren Åland Guide 2020.

Åland Guide är besökarnas bästa sällskap under semestern på Åland och den är lika perfekt för alla hemestrande ålänningar. I den fullmatade evenemangs- och aktivitetsbroschyren hittar du massor med tips på sevärdheter, roliga utflykter, mat och dryck, shopping, nöjen och evenemang.  

Vill du göra affärer med turister är Åland Guide rätt val. Till och med under den tuffa säsongen 2020 gick guiden åt som smör i solsken. Trots en ökning av den finska upplagan tog den slut till hösten. 

Annonserna är populär läsning

Många annonsörer vittnar om kunder som hänvisar till annonsen vid sitt besök. Satsa klokt – annonsera i en guide som dina kunder läser och som levererar innehåll på svenska, finska och engelska.

Årets Åland Guide är dessutom officiell programtidning för Tall Ships Races och distribueras på eventområdet till besökare och besättningar.

Hela året – från vår till vår

Åland Guide finns tre språkversioner – svenska, finska och engelska – och har en upplaga på 100.000 exemplar. Guiden distribueras året runt över hela Åland och ombord på fartygen, vilket gör den lätt att plocka åt sig och sätta i fickan. Dessutom delas den ut till alla hushåll och fritidsbostäder med postlåda.

Åland Guide utkommer lagom till högsäsongen, men är aktuell hela året. Innehållet sträcker sig från sommaren till hösten, vintern och följande vår. 

Nu ser vi fram emot sommar, sol och turister!

Åland Guide 2021

Vi välkomnar alla företagare, organisationer och föreningar att vara med och marknadsföra Åland som destination i Åland Guide. Tillsammans visar vi upp alla guldkorn vi har att erbjuda våra besökare. 

  • Upplaga: 100 000 ex 
  • Språk: svenska, finska och engelska 
  • Format: A5, behändigt fickformat 
  • Distribution: över hela Åland, ombord på fartygen året runt 
  • Utgivning: digitalt i slutet av maj, papper i mitten av juni.

Annonsbokning

Simon Nurme, tel. 0457 345 7880, simon@strax.ax 
Pia Nyberg, tel. 0457 3823 255, pia.nyberg@strax.ax 
Bengt Johansson, tel. 0457 313 5559, bengt@strax.ax

Tipsa redaktionen

Du kan också skicka in dina bästa tips på evenemang, aktiviteter och annat som är roligt att se och göra på Åland under året till redaktör Helena Forsgård, helena@strax.ax

Skål med musslor från Smakbyn.
Mat från Åland

Smakbyn säsongsstartar med nybyggen och temahelger 

Musslor och öl, långkok, choklad, hållbarhet och Björklunds burgarbar är bara några exempel på vårens och försommarens temahelger vid...

Personal i klädbutiken Modex.
Shopping

Favoritkläder för vardag och fest

Modex i Maxinge lockar med ett stort utbud av mode och kläder för alla åldrar och smaker. Bland butikens kvalitetsmärken för damer, herrar och unga vuxna är det lätt att hitta nya favoriter.

Orientaliskt koncept för heminredning. Wabi sabi.
Shopping

Pandemin sätter trenderna för 2021

Nostalgi, lugn och en längtan bort. Inredningsexperten Eva-Jo Hancocks berättar om sina trendspaningar för 2021 i Åland Just Nu.

Vägen upp mot Borgboda fornborg.
Aktiviteter

Borgboda fornborg – en rolig vandring för hela familjen

På Borgberget låg under yngre järnåldern (400-1000 e Kr) en borg där bygdens invånare kunde söka skydd under oroliga tider. I dag kan du...

Aland.com drivs av Strax Kommunikation och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy