Shopping

Bästa utrustningen för aktivt friluftsliv

Isfiskare på Åland har paus med grillning ute på isen.

Jakt- och fiskebutiken Äventyret har allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan. Här hittar du både utrustningen du behöver och tillbehören du inte visste att du saknade.

Förutom allt det nödvändiga för jakt och fiske, som fiskespön, drag, nät, linor, vapen, ammunition och olika reservdelar erbjuder Äventyret också oändligt med tillbehör för dig som gillar att vara utomhus, oavsett årstid.

I sortimentet finns kläder för alla väder, från skor, byxor och jackor till tröjor, handskar, mössor och hattar – ja till och med fodrade gummistövlar med dubbar. Det gör det enkelt att klä sig för olika aktiviteter i allehanda väder. Alltid med bästa rörlighet och dessutom vindtätt, vattentätt, skyddande, luftigt, värmande eller svalkande.

Funktioner som förenklar

I butiken hittar du dessutom mängder av smarta tillbehör som gör utomhusaktiviteterna enklare. Vad sägs om kikarsele, stolsryggsäck, tunna mössor i merinoull att sätta under hjälmen, isdubbar och laddningsbara värmare för kalla händer? Här finns också vattentäta telefonpåsar, vadarbyxor, slaktset, bryne, snittskyddshandskar, solglasögon, spritkök, termosar, muggar, grillspett, halkskydd, jaktradio, lockpipor, ficklampor, hängmattor med myggnät och mycket mer!

Storsäljare är varumärken som Fjällräven, vars klassiska Kånken-ryggsäck ingår i sortimentet. Andra välkända varumärken av toppkvalitet är Pinewood, Ivanhoe, Rapala, Kuusamo, Stanley, Leatherman, Gladsax och Trangia.

Foto: Rebecka Eriksson, Visit Åland

Besök Jakt- och fiskebutiken Äventyret

Torggatan 12, Mariehamn.
Telefon +358 18 23860
Följ Jakt- och fiskebutiken Äventyret på Facebook.

Lanthandel, en illustration av Petri Allinen för utställningen Ålandsäventyret i Ålands kulturhistoriska museum.
Barnens Åland

Barnens eget äventyr genom Ålands historia

Lek står i fokus när Ålands kulturhistoriska museum öppnar sin nya barnutställning. Följ med på ett riktigt Ålandsäventyr och upptäck...

Kvinna med barn på julmarknad.
Se & Göra

Än glimrar Åland!

Den första av tre glimrande julstämningshelger har redan passerat – men vi har tur! Än har vi två härliga helger att se fram emot. Vårt tips...

Kvinna med barn i utställningen Havsmonster i Ålands sjöfartsmuseum.
Barnens Åland

Sjöfartsmuseet lockar med vinterskoj!

Massor med roligheter för hela familjen börjar bli en kär tradition när Ålands sjöfartsmuseum firar Finlands självständighetsdag den 6...

Massor med färgglatt glas, porslin, bestick och tallrikar på ett bord.
Shopping

Bästa julshoppingen är second hand

Återköp och återanvänd är smarta tips för en hållbar jul. Emmaus välkomnar dig med massor av fina fynd och julklappar för alla smaker i sina butiker.

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy