Shopping

Bästa utrustningen för aktivt friluftsliv

Isfiskare på Åland har paus med grillning ute på isen.

Jakt- och fiskebutiken Äventyret har allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan. Här hittar du både utrustningen du behöver och tillbehören du inte visste att du saknade.

Förutom allt det nödvändiga för jakt och fiske, som fiskespön, drag, nät, linor, vapen, ammunition och olika reservdelar erbjuder Äventyret också oändligt med tillbehör för dig som gillar att vara utomhus, oavsett årstid.

I sortimentet finns kläder för alla väder, från skor, byxor och jackor till tröjor, handskar, mössor och hattar – ja till och med fodrade gummistövlar med dubbar. Det gör det enkelt att klä sig för olika aktiviteter i allehanda väder. Alltid med bästa rörlighet och dessutom vindtätt, vattentätt, skyddande, luftigt, värmande eller svalkande.

Funktioner som förenklar

I butiken hittar du dessutom mängder av smarta tillbehör som gör utomhusaktiviteterna enklare. Vad sägs om kikarsele, stolsryggsäck, tunna mössor i merinoull att sätta under hjälmen, isdubbar och laddningsbara värmare för kalla händer? Här finns också vattentäta telefonpåsar, vadarbyxor, slaktset, bryne, snittskyddshandskar, solglasögon, spritkök, termosar, muggar, grillspett, halkskydd, jaktradio, lockpipor, ficklampor, hängmattor med myggnät och mycket mer!

Storsäljare är varumärken som Fjällräven, vars klassiska Kånken-ryggsäck ingår i sortimentet. Andra välkända varumärken av toppkvalitet är Pinewood, Ivanhoe, Rapala, Kuusamo, Stanley, Leatherman, Gladsax och Trangia.

Foto: Rebecka Eriksson, Visit Åland

Besök Jakt- och fiskebutiken Äventyret

Torggatan 12, Mariehamn.
Telefon +358 18 23860
Följ Jakt- och fiskebutiken Äventyret på Facebook.

Publik som skrattar och applåderar.
Om Aland.com

Tipsa oss om dina evenemang!

Hjälp oss att berätta om allt som är på gång på Åland. Tillsammans fyller vi evenemangskalendern med roligheter!

Skärmbild från digitala utställningen ”Små föremål – stora berättelser” vid Ålands sjöfartsmuseum.
Museer på Åland

Ålands sjöfartsmuseum lockar med digitala pärlor

Utställningen ”Små föremål – stora berättelser” kan du besöka när du vill, oavsett var du befinner dig. Utställningen är nämligen en digital...

Illustration med Fristad som är temat för Mariehamns litteraturdagar 2023.
Evenemang

Mariehamns litteraturdagar 2023 – en fristad för litteraturälskare!

Äntligen är det dags för Mariehamns Litteraturdagar 2023! Njut av intressanta samtal och författarmöten den 23-26 mars i stadsbiblioteket...

Soljus in genom ett fönster vid Kastelholms slott på Åland.

Kastelholms slott i mars betyder viktiga samtal om fred

Välkommen till Kastelholmssamtalen 2023 den 30 mars med temat ”Fred, krig och pengar, pengar, pengar” där Ålands fredsinstitut fortsätter...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy