Just nu pågår en tävling på vår Facebooksida där du kan vinna ett presentkort. Ta del i vår tävling du också! 

Bästa utrustningen för aktivt friluftsliv

Isfiskare på Åland har paus med grillning ute på isen.

Jakt- och fiskebutiken Äventyret har allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan. Här hittar du både utrustningen du behöver och tillbehören du inte visste att du saknade.

Förutom allt det nödvändiga för jakt och fiske, som fiskespön, drag, nät, linor, vapen, ammunition och olika reservdelar erbjuder Äventyret också oändligt med tillbehör för dig som gillar att vara utomhus, oavsett årstid.

I sortimentet finns kläder för alla väder, från skor, byxor och jackor till tröjor, handskar, mössor och hattar – ja till och med fodrade gummistövlar med dubbar. Det gör det enkelt att klä sig för olika aktiviteter i allehanda väder. Alltid med bästa rörlighet och dessutom vindtätt, vattentätt, skyddande, luftigt, värmande eller svalkande.

Funktioner som förenklar

I butiken hittar du dessutom mängder av smarta tillbehör som gör utomhusaktiviteterna enklare. Vad sägs om kikarsele, stolsryggsäck, tunna mössor i merinoull att sätta under hjälmen, isdubbar och laddningsbara värmare för kalla händer? Här finns också vattentäta telefonpåsar, vadarbyxor, slaktset, bryne, snittskyddshandskar, solglasögon, spritkök, termosar, muggar, grillspett, halkskydd, jaktradio, lockpipor, ficklampor, hängmattor med myggnät och mycket mer!

Storsäljare är varumärken som Fjällräven, vars klassiska Kånken-ryggsäck ingår i sortimentet. Andra välkända varumärken av toppkvalitet är Pinewood, Ivanhoe, Rapala, Kuusamo, Stanley, Leatherman, Gladsax och Trangia.

Foto: Rebecka Eriksson, Visit Åland

Besök Jakt- och fiskebutiken Äventyret

Torggatan 12, Mariehamn.
Telefon +358 18 23860
Följ Jakt- och fiskebutiken Äventyret på Facebook.

Vy från slutet av backen vid Germundö Alpin en solig dag.
Aktiviteter

Utförsåkning vid Germundö Alpin

Ålands eget utförsåkningscentrum Germundö Alpin lockar både slalom- och snowboardåkare till backen i Saltvik.

Sportfiskeguiden håller upp 7 kilos gädda efter isfiske på isen.
Fiske på Åland

Uppfriskande med isfiske 

Vinter med kyla och starka isar öppnar upp för efterlängtat isfiske, där du borrar eller hugger upp ett hål i isen för att fiska. En rolig...

Tre kvinnor sitter på badhusberget i Mariehamn och njuter av utsikten vintertid.
Resa till Åland

Flygresor till Åland – nu fler turer

Mariehamns flygplats inleder det nya året med nya tidtabeller och fler flygturer från Stockholm, Åbo och Helsingfors. Perfekt för dig som vill uppleva vintern på Åland!

Interiör från Superior-rum vid Hotell Pommern i Mariehamn.
Bo på Åland

Hitta ett hotell som passar dig

Med tre hotell i centrala Mariehamn är det enkelt för dig att boka Ålandsbesöket via Ålandhotels. Alternativen är många, oavsett om du är...

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy