Just nu pågår en tävling på vår Facebooksida där du kan vinna ett presentkort. Ta del i vår tävling du också! 

Bo på Åland

Ålandssemester på Strandnäs Hotell

Interiör från dubbelrum vid Strandnäs Hotell i Mariehamn.

Från Strandnäs hotell strax utanför centrala Mariehamn har du nära till hela Åland med bil. Eller så hyr du en cykel och tar dig till stans centrum, shoppingcentret Maxinge eller Nabbens badplats på några minuter. 

- Vi erbjuder boende för alla sällskap, från enkelrum till större familjerum. Även enrumslägenhet med kokvrå för dig som vill ha eget kök, säger värden Lasse Luoma, och tillägger att hotellet även välkomnar idrottslag och skolklasser som vill bo tillsammans med självhushåll. 

- I vårt idrottsboende kan vi ta emot grupper på upp emot 26 personer.

Rymliga rum

Hotellet erbjuder ett prisvärt boende i standardrum med sköna sängar. Som gäst kan du njuta av allt från somrig frukost på terrassen till aktiviteter i det välutrustade spelrummet för hotellets yngre gäster. Eller varför inte ett avkopplande bastubad?

- Våra gäster uppskattar att det är rent och fräscht, säger Gunnel Häggblom i receptionen. Flexibilitet och trevligt bemötande är också viktigt. 

Rummen är rymliga med sängar från en till fyra personer. Här finns också enrumslägenheter utrustade med minikök, vilket är uppskattat bland gäster som vill bo möblerat en längre eller kortare tid. Hotellfrukost ingår även om du bor i lägenhet.

Nära till centrum och aktiviteter

Strandnäs Hotell ligger cirka 1,5 kilometer från centrala Mariehamn. Du har också nära till Backebergs sportfält med fotbollsplan och utegym, motionsspår, den långgrunda och barnvänliga badstranden Nabben samt badhuset Mariebad. Perfekt för sportgrupper och barnfamiljer.

Även cyklister och motorcyklister bor gärna vid Strandnäs Hotell. En snabb cykel- eller motorcykeltur tar dig in till Mariehamns centrum. Här har du tillgång till stadens utbud av shopping, restauranger och museer. Du kan också välja stadsbussen eller promenera in till centrum.

Boka boende på Strandnäs Hotell

Godbyvägen 21 B, Mariehamn
Telefon +358 18 21511
www.strandnashotell.ax

Vy från slutet av backen vid Germundö Alpin en solig dag.
Aktiviteter

Utförsåkning vid Germundö Alpin

Ålands eget utförsåkningscentrum Germundö Alpin lockar både slalom- och snowboardåkare till backen i Saltvik.

Sportfiskeguiden håller upp 7 kilos gädda efter isfiske på isen.
Fiske på Åland

Uppfriskande med isfiske 

Vinter med kyla och starka isar öppnar upp för efterlängtat isfiske, där du borrar eller hugger upp ett hål i isen för att fiska. En rolig...

Isfiskare på Åland har paus med grillning ute på isen.

Bästa utrustningen för aktivt friluftsliv

Jakt- och fiskebutiken Äventyret har allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan. Här hittar du både utrustningen du behöver och tillbehören du inte visste att du saknade.

Tre kvinnor sitter på badhusberget i Mariehamn och njuter av utsikten vintertid.
Resa till Åland

Flygresor till Åland – nu fler turer

Mariehamns flygplats inleder det nya året med nya tidtabeller och fler flygturer från Stockholm, Åbo och Helsingfors. Perfekt för dig som vill uppleva vintern på Åland!

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy