Bo på Åland

Ålandssemester på Strandnäs Hotell

Interiör från dubbelrum vid Strandnäs Hotell i Mariehamn.

Från Strandnäs hotell strax utanför centrala Mariehamn har du nära till hela Åland med bil. Eller så hyr du en cykel och tar dig till stans centrum, shoppingcentret Maxinge eller Nabbens badplats på några minuter. 

- Vi erbjuder boende för alla sällskap, från enkelrum till större familjerum. Även enrumslägenhet med kokvrå för dig som vill ha eget kök, säger värden Lasse Luoma, och tillägger att hotellet även välkomnar idrottslag och skolklasser som vill bo tillsammans med självhushåll. 

- I vårt idrottsboende kan vi ta emot grupper på upp emot 26 personer.

Rymliga rum

Hotellet erbjuder ett prisvärt boende i standardrum med sköna sängar. Som gäst kan du njuta av allt från somrig frukost på terrassen till aktiviteter i det välutrustade spelrummet för hotellets yngre gäster. Eller varför inte ett avkopplande bastubad?

- Våra gäster uppskattar att det är rent och fräscht, säger Gunnel Häggblom i receptionen. Flexibilitet och trevligt bemötande är också viktigt. 

Rummen är rymliga med sängar från en till fyra personer. Här finns också enrumslägenheter utrustade med minikök, vilket är uppskattat bland gäster som vill bo möblerat en längre eller kortare tid. Hotellfrukost ingår även om du bor i lägenhet.

Nära till centrum och aktiviteter

Strandnäs Hotell ligger cirka 1,5 kilometer från centrala Mariehamn. Du har också nära till Backebergs sportfält med fotbollsplan och utegym, motionsspår, den långgrunda och barnvänliga badstranden Nabben samt badhuset Mariebad. Perfekt för sportgrupper och barnfamiljer.

Även cyklister och motorcyklister bor gärna vid Strandnäs Hotell. En snabb cykel- eller motorcykeltur tar dig in till Mariehamns centrum. Här har du tillgång till stadens utbud av shopping, restauranger och museer. Du kan också välja stadsbussen eller promenera in till centrum.

Boka boende på Strandnäs Hotell

Godbyvägen 21 B, Mariehamn
Telefon +358 18 21511
www.strandnashotell.ax

Stilleben med sax och textiler i olika färger och material.
Evenemang

Mat, mode och nya tankesätt – en kväll fylld av inspiration

Vad har kostym- och modedesignern Matilda Karlström, stylisten och modeskaparen Irina Fisun och restaurang Kvarter 5 egentligen gemensamt? Svaret är en kväll med cirkulärt tänk och fokus på hållbarhet.

Viking Lines passagerarfartyg och ett vindkraftverk på ö i havet.
Samarbete Resa till Åland

Viking Lines fortsätter sin miljöresa mot bättre hållbarhet

I sex decennier har Viking Lines rödvita kryssningsfartyg trafikerat på norra Östersjön. Nästan lika länge har koncernen varit aktiv i sitt hållbarhetsarbete.

Kvinna i lila skjorta kör skottkärra i Emmaus stadsodling.
Samarbete

Hjälp Emmaus hjälpa och få meningsfull fritid

Emmaus Åland välkomnar alla intresserade att vara med och hjälpa till inom den frivilliga verksamheten, som fokuserar på bistånd och social...

Händer på person som beskär buske med sekatör i trädgården på hösten.
Samarbete Odling och trädgård

Trädgårdsmästarens bästa tips för hösten

Våren är inte den enda tiden att jobba i trädgården. Trädgårdsmästare Tove Jansson säger att det finns mycket att göra även under hösten.

Aland.com drivs av Vibb och är ett uppslagsverk för allt som händer och sker på Åland. Här är läsarna och de åländska företagen våra viktigaste källor.

Kontakta redaktionen
+358 18 525 875
info@aland.com

Integritetspolicy